OMSLAGSPLÅTNING + PEPP INFÖR SURFRESAN

God morgon finisar! Idag är en rolig dag för jag ska plåta omslag till en tidning. Wohoo ska bli så kul! Efter det ska jag fixa och packa inför Portugal och surflägret jag ska iväg på med La Point. Jag börjar bli riktigt nervis nu då allt jag gör ska filmas där nere. Alla jag pratar med säger att det är så sjukt svårt att surfa. Tänk om jag inte ens kommer lyckas att stå på surfrädan efter en vecka?! Då får ni se mig ligga i vattnet och kravla i en hel vecka. Haha 😀

Taggar till med lite inspobilder här. Tror ni jag fixar detta? 

s01_20153614Florencesurf-2

För er som missat det så kommer jag ha med mig ett filmteam ner som kommer filma in både surf och privat + att jag kommer sätta ihop nya träningsprogram till er som även de kommer filmas där nere. Allt detta kommer sändas på min youtubekanal i sommar så gå in HÄR och prenumerera på den.

Jag håller på nu att fundera på vilka dagar jag ska börja sända videos varje vecka på Youtube? Om ni fick välja 2 bestämda dagar/veckan som jag ska uppdatera med nya klipp, vilka dagar skulle det då vara?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • 10 inlägg per dag babes följ min blogg där ni får update all the time puss!
  antonianoaksson.blogg.se

  Antonia 2014-05-29 19:53:38 http://antonianoaksson.blogg.se
  Svara
 • Det är svårt att surfa 🙂 men inte så svårt att du inte kommer lyckas stå på brädan på en vecka, har själv provat. Men tror att du kommer ha stor nytta av dina starka armar när det gäller att ta sig upp till stående från att ha legat på bräda, det var klurigt för mig. Lycka till och ha det så underbart!

  klara 2014-05-29 16:33:01
  Svara
 • Hej Ida!

  Tycker absolut att söndag är en passande dag, eftersom man då får inspiration inför en ny träningsvecka med nya övningar och kuligheter! Sedan känns onsdag eller torsdag som en bra dag att lägga ut nästa då man kan behöva ytterligare inspiration och pepp inför resten av veckan! 🙂

  Veronica 2014-05-29 13:57:30 http://veronicablom.blogg.se
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Åh tack för din åsikt. Jag själv har just funderat på söndag och torsdag och jag tror att det kommer att bli just dessa dagar 🙂

   idawarg 2014-05-30 10:09:31
   Svara
 • Det spealr ingen roll vilka dagar du lägger ut videoer, kommer va grymt i vilket fall som helst!! 🙂

  2014-05-29 12:00:46
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Åh tack vad kul att höra 🙂 Jag tror det kommer bli söndag och torsdag 🙂

   idawarg 2014-05-30 10:10:02
   Svara
 • Jag skulle önska mån & fre! Måndag för att kickstarta veckan med träningsglädje och pepp och fredag för att ladda inför helg och få en härlig boost till fredagsfrukosten 🙂 kram

  Ida 2014-05-29 11:10:22 http://Idaacarleborn.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   tack för dina önskemål. Måndagar harjag ju veckans utmaning så funderar på att köra söndagar och sedan antingen torsdag eller fredag 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-30 10:10:54
   Svara
 • Måndagar och torsdagar 🙂

  Josefine 2014-05-29 11:05:53
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   tack för dina önskemål. Måndagar har jag ju veckans utmaning så funderar på att köra söndagar och sedan blir det nog torsdag 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-30 10:11:25
   Svara
 • assååå ååååh, surfa.. det är ju en sån dröm!

  frida 2014-05-29 11:00:28 http://fitnessiisters.shapemeup.se/
  Svara
 • PEPP! Jag hoppas at du får en grym semester du också! 🙂
  Jag åker till Santorini och ö-luffar lite under 2 veckor och åker samma dag från Arlanda som du! Jag ska t.o.m försöka få in träning precis som vanligt och DET har inte hänt på någon annan semester! Du råkar inte ha några bra övnings-tips med gummiband? Jag tänkte att det kan vara bra att ha med ett sånt för om jag inte har fel så är dom jäkligt användbara va? 😀
  Ha en härlig dag Ida!

  Camilla 2014-05-29 10:33:00 http://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Wohoo då kanske vi ses på Arlanda 😉 Jo gummiband är grymt och ska ta med mig mitt också om jag hittar det 😀 haha. Jag har några grymma övningar på min youtubekanal med gummiband och du kan även göra de övningar jag kör i Cable Cross med gummiband. Glöm inte att prenumerera –> http://youtube.com/idasfitness Kramis

   idawarg 2014-05-30 10:13:52
   Svara
 • Tisdag och fredag!
  En i början av veckan och en inför helgen!

  Olivia 2014-05-29 09:57:33
  Svara
 • Får för mig att jag hör till den lite äldre skaran läsare på den här bloggen, så nu en fråga till dig Ida och alla unga tjejer där ute:
  Den senaste tiden har jag uppmärksammat något jag aldrig sett förut. Detta fenomen har jag bara sett bland unga tjejer.
  Varför i hela fridens namn väljer man att bära en vanlig BH under sport-BH:n???
  Det måste ju vara extremt obekvämt och varmt! Eller? Tänker mig att man har större rörlighet i en sport-BH, den håller saker och ting på plats (inget skumpande vid löpning t.ex.) och byglarna på en vanlig BH måste ju skava massor när man utför övningar på mage!
  Jag tror inte att det har med extra stöd att göra, det finns ju massor av bra sportBH-modeller som ger fantastiskt stöd (jag är själv ganska storbystad). Jag kan verkligen inte komma på en enda funktionell fördel med att ha dubbla BH:ar (vanlig+sport). Så, kan någon upplysa mig?

  Anna 2014-05-29 09:25:19
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Då du själv skriver att du är just storbystad kan jag förstå att du inte förstår detta. Jag kanske bara talar för mig själv men min anledning till detta är att jag har två bröstvårtor endast…
   Utan en bh under kan jah inte ens ha linnena då de blir förstora. Jag känner mig även varken snygg eller bekväm utan en bh som åtminstone ger illusion av två små bröst! Jag upplever det inte obekvämt att träna med bh. Den sitter still på olats med hjälp av linne och eventuellt en tajt sport bh:)

   Plattbröstad tjej 21 2014-05-29 11:08:16
   Svara
 • Vad härligt att få åka iväg, du kommer att klara surfingen galant! Ha inte för höga mål på dig själv då du är nybörjare bara!

  Nya videos tycker jag passar på söndagar, då alla laddar inför en ny träningsvecka och din inspiration ger en liten knuff på vägen. Sedan kan väl onsdag vara bra då det är en dag mitt i veckan och man känner att det är långt till helgen och lite tungt, då kan det vara bra med lite inspiration! (:

  Tack för en bra och inspirerande blogg!!!

  Johanna 2014-05-29 09:15:37
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   haha nej jag ska försöka 😀 Kommer ju bli helt galen om jag inte kommer lyckas stå på brädan 😀

   Tack för dina åsikter. Söndag är spikat nu och jag tror att andra dagen får bli torsdag 🙂 Kramis på dig

   idawarg 2014-05-30 10:15:07
   Svara
 • Kul med plåtning!
  Hmm vilka dagar.. Måndagar och torsdagar kanske 🙂

  Jessica 2014-05-29 09:10:04 http://photohugs.se
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   tack för dina önskemål. Måndagar har jag ju veckans utmaning så kommer köra söndagar och sedan blir det nog torsadg faktiskt :) Kramis

   idawarg 2014-05-30 10:15:48
   Svara
 • Hmm… *funderar* Måndag och torsdag kanske?

  Therese 2014-05-29 08:54:27
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack för dina önskemål. Måndagar har jag ju veckans utmaning så kommer köra söndagar och sedan blir det nog torsadg faktiskt :) Kramis

   idawarg 2014-05-30 10:16:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!