KICKSTART – AVSNITT 7

Nu är avsnitt 7 av Kickstart ute. Idag blir det ett galet jobbigt förbrännande magpass på stranden.

Det här passet brukar jag göra själv när jag är ute och reser eller tränar hemma. Det enda man behöver är ett hopprep och då får man ett pulshöjande och brännande magpass. LOVE IT!

.

100st hopp

15st benfäll med rumplyft

100st hopp

Plankan med 30st knäuppdrag

100st hopp

15st/sida sidoplanka med lyft

100st hopp

1 min vila

X 5

.

Video med förklaring på alla övningar hittar ni här…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej ida!
  Smart med video ska testa detta sen på gymmet!

  I slutet av videon pratade du om ett kostschema men jag kan inte hitta de, vart hittar man de?

  Emma 2014-05-03 10:33:38
  Svara
 • Jag undrar, hur många magpass bör man köra per vecka för att få platt mage? Kan man träna magen mer/mindre varje dag?

  Är det någon speciell mat som hjälper till att hålla just magen i form, något man bör undvika?

  Mvh Julia

  Julia 2014-05-01 11:07:32
  Svara
 • I kickstarten säger du att man hittar matschema på webben. Vart hittar man de?

  Sandra 2014-05-01 09:47:04
  Svara
 • Hej Ida! Älskar dig o din blogg! Inspirerande! Jag tror inte och hoppas inte att jag är ensam om mitt problem! Jag är relativt nyinflyttad i Göteborg. Har bott här i 3 år efter sommaren. Men jag har inte kommit till rätta här! Har inte hittat några kompisar. Jag är trött på att soffan och teven är mina bästa vänner. :/ Försöker ta mig iväg till gymmet, men det är inget kul själv! 🙁 Därför undar jag om du kan lyfta min fråga i bloggen?! Hoppas som sagt att jag inte är ensam. Det kan ju även hjälpa många i andra delar av landet att hitta nya vänner o komma igång med träningen?!… Tack på förhand! Kram Caroline

  Caroline 2014-04-30 20:21:55
  Svara
 • Hej!
  Har du tips om grymma magövningar för nedre magmusklerna? Jag har tränat länge och fått till de övre magmusklerna med antydan till rutor men de nedre är bara en bula. Kör fällkniven/v-ups, plankor, olika ”benlyft” etc men får inte resultaten jag vill ha. För de övre har jag övningar med vikt (crunches med hantlar, cables etc) men kan inga övningar med vikt för de nedre.
  Help please!

  Maria 2014-04-30 18:17:25
  Svara
 • Blir så peppad av dessa avsnitt!

  Nu har det gått ungefär en månad sedan jag bestämde mig för att sluta äta massa skit hela dagarna och röra på mig mer. Men de senaste två veckorna har det gått mindre bra. Fredagen innan påsk körde jag ett utav dina pass på youtube. Den med massa olika squats-övningar. Jag klarade inte ens att avsluta två varv och jag kunde på riktigt knappt gå de 3 dagarna haha 😛 Då måste jag ju vara fruktansvärt otränad när jag inte ens klarar två varv? Stackars min kropp…

  Eftersom att jag hade sån fruktansvärd träningsvärk dom dagarna kom jag inte iväg till gymmet. Jag tänkte att det kan väl inte vara så bra att träna med jätte mycket träningsvärk? Eller? Sen efter 4 dagar hade jag helt enkelt tappat motivationen. Jag vet inte riktigt vad som hände men jag blev väl alltför bekväm hemma i soffan och jag var samt väldigt stressad med hemtentor som behövde skrivas. Men det argumentet håller ju inte i längden utan en timme per dag bör man lägga på någon form av träning. Så igår bestämde jag mig för att sluta komma med ursäkter och gick en riktigt lång promenad på 2 timmar i sommarsolen och det var förstås härligt! På kvällen kom jag även iväg till gymmet. Även idag har jag lyckats få in en långpromenad i det fina vädret och får se om jag kommer iväg till gymmet senare. Om inte får det bli imorgon istället! Hoppas motivationen håller i sig nu 😉

  Men jag tycker verkligen inte om träningsvärk: AJ!! Jag är nästan rädd för att få det igen. Lite träningsvärk kan jag förstås hantera men inte när det gör ont överallt så att jag knappt kan gå. De flesta av mina vänner tycker att det är en jätteskön smärta men det tycker inte jag. Har du några tips på hur man kan motverka träningsvärk? Ska man stretcha eller inte efter ett träningspass? Tycker det verkar finnas olika svar på den frågan.

  Elin 2014-04-30 15:51:41
  Svara
 • ÅÅh ska bli kul att se! Har 2 frågor till dig!
  * Tycker du att en frukt som ett äpple/päron/kiwi är bra mellanmål, ser sällan att du äter frukt till mellanmål utan främst bär. Finns det någon anledning? Är frukt dåligt om jag satsar på att minska min fettprocent, borde jag inte äta kolhydrater alls?
  *Vad tycker du om detox? Är sugen på att testa, men undrar om det kan vara skadligt för kroppen på något sätt? Jag menar, eftersom man inte äter något protein, bryts inte musklerna ner då? Jag har även hört att det finns sätt att rensa ur all vätska ur kroppen på en vecka, vilket i sin tur leder till mer muskeldefinition.. Vad tycker du om det och håller det när man går över till sina vanliga rutiner??

  Kramis <3

  Lovisa 2014-04-30 15:48:37
  Svara
 • Hej!

  ÄLSKAR tightsen som du har på dig under pilates delen av senaste avsnittet av Kickstart. Vad är det för märke?

  M 2014-04-30 11:55:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!