NORDISKA MÄSTERSKAPEN I POLE DANCE

Som ni vet så älskar jag Pole Dance och förutom att det är en grym träningsform så kan man även tävla i det. Jag har fått förfrågning om att vara med och tävla men har bestämt mig för att hålla det på en ”rolig” nivå och även om jag är TOKSUGEN på att ställa upp och tävla så ska jag inte. Haha. Jag nöjer mig med att gå och kolla på tävlingarna istället.

Den 9 maj kommer det vara Nordiska Mästerskapen i Globen under Fitnessgalan. Biljetterna kostar 380kr och då ingår inträda till mässan (Fitnessgalan). Köp biljetter HÄR om ni är sugna 🙂

nordic grand prix pole

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej Ida! Ville först och främst bara säga att jag älskar din blogg och att jag blir sjukt inspirerad till att träna när jag löser dina inlägg.

    Nu till saken, har du några tips på hur man kan stretcha för att kunna gå ner i spagat? Det är nämligen så att jag dansar och på våran uppvisning som är om ungefär 1 och en halv månad ska vi gå ner i spagat i ena numret. Jag stretchar näst intill varje dag och har väll ungefär 1 dm kvar nu, men sakenör den att jag har haft ungefär sån bit kvar ganska länge nu och jag vet inte hur jag ska göra för att komma ner hela vägen, har du några bra stretching tips för spagat?

    Linnea 2014-04-01 17:45:36
    Svara
  • Hej Ida,
    Jag undrar om du skulle kunna ge bra tips på bra frukostar och även mellanmål, tycker det är så svårt och speciellt nu när jag kommit igång med min träning och vill se resultat!

    Hedvig 2014-04-01 17:10:17
    Svara
  • Häftigt!! Kolla in min blogg för massa inspo och hitta din sommarklänning för endast 153 SEK http://fashionbyevin.spotlife.se/2014/03/31/blue-dress/

    Fashionbyevin 2014-04-01 16:31:16 http://fashionbyevin.spotlife.se/2014/03/31/blue-d
    Svara
  • Hej Ida! Jag har en tanke om att jobba vidare med min dans efter gymnasiet. Min balettlärare som själv gått på en skola i NY berättade att ”deras sida” av matsalen på skolan enbart innehöll sallad. Lägger de enorm vikt på vad man äter på en skola? Gjorde dem det på balettakefemin? Hur såg en ”matdag” ut där?

    Elin 2014-04-01 12:03:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!