IN LOVE WITH MY JACKET

Jag måste tipsa er om den perfekta jackan. Jag tycker att alla riktigt varma vinterjackor är så fula och är alldes för frusen av mig att enbart gå i tex en rock/filtjacka. Innan jul köpte jag en tunn tunn dunjacka från Canada Goose och den har räddat mig i vinter. Den är så tunn att jag använder den som en tröja under min fina rock/filtjacka, så nui kan jag både vara varm och snygg 😀 haha. Varför har jag inte kommit på den här iden innan? Den är även bra att ha som överdragsjacka på väg till gymmet och jag kan tänka mig att den är perfket att ha om man vill springa utomhus under vintern.

I bought this thin jacket from canada Goose before Christmas. I have it under my coat so this winter I can be both warm and stylish 😀 It´s also good to wear over workout clothes going to the gym and I can imagin that it´s great to have if you are going to run outdoors during the winter.

Jacket – Canada Goose // Tights – PUMA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Dumt att sponsra att sådant företag… http://www.reinventtheicon.com/charlie-canada-gooses-humane-coyote-trim/

    Lotta 2014-02-28 18:17:00
    Svara
  • Jättefin! Men stackars gäss 🙁

    lisa 2014-02-28 10:14:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!