ETT HÄRLIGT BENPASS

Jag hann tyvärr aldrig till min Pole Dance träning igår så därför gick jag och min pojkvän till gymmet istället. Körde ett riktigt härligt benpass med knäböj, sittande benpress, marklyft, sidogång, enbensknäböj och enbenshöftlyft. Brännde ordentligt, så jäkla gött! Filmade alla övningar så ska försöka sätta ihop en video under helgen.

Did a great leg workout yesterday at the gym… squats, leg press, deadlifts, side walk, one leg squats and one leg hip lifts. Filmed it all so will do a video for you thats coming soon.

Idag jobbar jag halvdag och ska direkt efter jobbet träna en klient och sedan ska jag fixa mig inför ikväll. Ska nämligen gå och kolla på premiären av Let´s Dance. Så jäkla taggad! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh så kul!! 😀

  healthspo.shapemeup.se 2014-03-02 09:35:00
  Svara
 • Hejsan Ida.. har en liten fråga.
  Jag driver en blogg om hälsa och träning jag med. Det här med träning är ett ganska så ny hittat intresse för mig och jag ÄLSKAR det. Däremot känner jag mig lite splittrad i det här med att hitta rätt i träningen. Ställer frågor och får hela tiden olika svar.

  Jag vill bygga muskler (men inte som en man), men dom ska ändå vara synliga och kötta på rumpan en hel del. En del säger att jag ska ta tunga vikter, medan andra säger färre vikter med fler reps.. Vad är rätt egentligen?

  Kan du inte förklara för mig vilken typ av träning på gymmet som ger vilket resultat.
  Idag kör jag på lägre vikt och fler reps i nästan alla övningar.. Rätt / Fel ..vad kommer mitt resultat bli av det?

  Tack på förhand och tummen upp för en guld blogg med en super snygg IDA 🙂

  Foxwoman.blogg.se

  Angie Lakna 2014-03-01 09:56:00 http://foxwoman.blogg.se
  Svara
 • hej Ida! Jag skulle vilja ha en större,plutigare och mer rund rumpa med stora konturer runt. Funkar hemma träning? Jag vill inte få en plattare och fastare rumpan utan jag vill få mer plutig och stor. Har läst om man vill ha plutig och stor rumpa ska man satsa på tyngre styrketräning med tyngre vikt och mindre repetioner stämmer det? Men när jag gör rumpövningarna vet jag inte var jag ska ”lägga” vikten?

  mathilda 2014-02-28 23:19:00
  Svara
 • Har du några tips på hur man får till bra split och spagathopp i discon? Har tävlat i många år och är i star men får aldrig till speciellt fina hopp.
  När jag gör spagathopp böjer sig mitt bakre ben och när jag gör splithopp får jag aldrig till det där lilla extra. Vet inte hur jag ska göra för att få det v-format. Kan inte fråga mina tränare eftersom de aldrig ger något specifikt svar utan bara säger att jag ska ”fortsätta öva”. Skulle betyda jättemycket om du kunde svara på det här, här i en kommentar, eller något för jag har undrat över detta jättelänge. Tack för en jättebra blogg du är så grym och inspirerande!<3

  Hanna 2014-02-28 22:03:00
  Svara
 • Hej Ida! Skulle du kunna skriva ett inlägg om övningar för magen som tar väldigt bra? Undrar också om jag kan få en fast mage till sommaren, alltså på 4-5 mån genom endast styrketräning (och äta bra såklart)? Är 161 cm lång, väger 63 och är ”normalbyggd”. Kram

  Ricki 2014-02-28 20:43:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!