SÅ VACKERT!

Att kolla på Battle Of The Pole för någon vecka sedan var väldigt inspirerande och man blir så galet imponerad av deltagarnas styrka och alla coola trick de kan göra. Men som gammal dansare så kan man inte riktigt fängsla mig om man inte också har dansen, inlevelsen och fina övergångar mellan dans och trick. I lördags så fanns det en som var helt överlägsen i mina ögon och jag satt som förstelnad när han dansade och jag tror att det till och med kom en tår. Tävlingens enda kille som gjorde det vackraste poleuppträdandet jag sett. WOW säger jag bara!

English: Battle Of The Pole really inspired me and I was so impressed of the competitors strength and all tricks trhey can do. But as an former dancer you can not relly capture me if you don´t have the fine transitions between dance and tricks. Saturday, there was one that was outstanding (in my eyes) and I sat like petrified when he danced. The only guy in the competition that made the best and most beautiful pole performance I´ve ever seen. WOW!

N´JOY!

[youtube id=”X70FZ_lSVUo”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • han har så många fina detaljer i dansen som gör det till ett väldigt speciellt framträdande. Han använder stången som ett uttryck i din dans, istället för att ha dansen som uttfyllnad mellan sina trick, tycker ibland att det blir så i pole annars men här har han verkligen kombinerat dans och pole om man kan säga det så… Väldigt vackert.

    Jessica 2014-02-09 15:59:00
    Svara
  • Wow vad vackert! Riktigt imponerad 🙂

    Natasha 2014-02-08 12:27:00
    Svara
  • Helt magiskt! Blir alldeles rörd… Tack för att du delade med dig!

    julie 2014-02-07 17:52:00
    Svara
  • Helvete så bra han var!!!

    Angelica 2014-02-07 13:05:00
    Svara
  • Håller med, SÅ vackert. Vilken enorm kroppskontroll och styrka. Beundransvärt!

    Antonia 2014-02-07 12:32:00 http://www.fullfrulle.se/
    Svara
    • Svar på Antonias kommentar.

      Ja man önskar att man kunde. Blir så taggad på att förbättra min Pole när jag är tillbaka i Sverige! :9

      idawarg 2014-02-08 19:33:00
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!