VAD GÖR JAG ÅT BENHINNOR SOM GÖR ONT?

Nu när vi kör löputmanigen så har jag fått många frågor angående det här med smärta i benhinnorna? Vad gör man åt det? Jag har frågat min kiropraktor detta och här får ni ett expertsvar… OBS! Dåligt ljud så höj till max på både dator och youtubeklipp.

English: This video is in swedish.

[youtube id=”sRlFqasBidA”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej och tack för bra blogg! Jag har nyligen börjat styrketräna från att tidigare inte tränat någonting. Jag kör ungefär 4-5 pass i veckan och mixar så jag kör olika områden varje gång. Jag är inte insatt i det här med träning och vet ingenting om detta med kolhydrater, proteiner efter träning och allt vad det är. Jag äter frukost, lunch och en nyttig middag efter träning. Hur ska man äta i kombination och spelar det väldigt stor roll vad jag äter så länge det är nyttigt? Känns som jag ska gå upp om jag äter massa mat för att kunna muskelbygga… tacksam för svar 🙂

  Freja 2014-02-01 10:23:00
  Svara
 • Hej! Har en liten fråga åt dej, angående hur man ska träna för att gå upp i vikt. Är själv löpare och skidåkar, och tränar därmed kondition 6 dagar i veckan. Sammanlagt blir det ca 6 timmar träning, varav 1 timme vigs åt muskelträning. Jag är något underviktig, och vet att hela min kropp skulle må bättre av att gå upp i vikt, men det är hemskt svårt att göra det då man konditionstränar och springer långa löppass (jag vill absolut inte gå upp i vikt genom att käka pizza varje dag, då mår man ju bara ännu sämre)…

  Jag undrar hur du skulle rekommendera att jag ändrar mina träningsveckor så jag kan jobba med musklerna (och på så sätt gå upp i vikt, tänker mig också att det bränner mindre att muskelträna en timme än att löpa en timme) samtidigt som jag ändå kan träna kondition, utan att den blir sämre. Behöver helt enkelt en bra balans!

  Tack på förhand 🙂

  Flickanochhavet 2014-02-01 07:53:00 http://www.thisishowitworks.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!