MOT LANZAROTE

 

Så nu är allt packat och klart och jag är på väg ut mot flygplatsen och Lanzarote. Wihoo så skönt det ska bli att komma iväg till ett lite varmare klimat! Det kommer inte att vara tokvarmt men betydligt varmare än Sverige i alla fall!

English: Everything is packed and ready and I´m on my way to Lanzarote. Wihoo. It will be so nice to come to a warmer climate! It´s not super hot but it is definitely warmer then Sweden! 😀

1. Var tvungen att ta 2 resväskor för fick inte plats med alla kläder 😀 // 2. Vårt hus som vi ska bo i.

1. Had to take 2 suitcases to get room with all the clothes 😀 // 2. Our house we stay in. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Bestämde mig efter att jag läste ditt Beach 2014 inlägg i veckan att börja äta en gluten och mjölk fri kost.. Detta har jag snart lyckats göra i en vecka.. Tycker det har varit rätt svårt att hitta ersättningsvaror till fil, mjölk, keso, ost o s v. Däremot har det inte varit så jobbigt att sluta äta gluten helt, då jag knappt äter bröd, flingor… Men denna kosten har under veckan lett till att jag ätit riktigt mycket frukt, kanske minst 5 om dagen. Vet att allt är nyttigt i lagom mängd, men är mitt fruktintag för högt och vad kan konsekvenserna bli?

  Dessutom är jag orolig för att mitt proteinintag blir för lågt, eftersom jag inte kan dricka ett glas mjölk eller liknande efter träning. Jag äter inte proteinpulver då jag tycker det smakar helt vidrigt.. Skulle så gärna vilja att du hjälper mig lite här! Din blogg är super!!!<3

  Lisa 2014-02-01 15:50:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Härligt att du är på att testa gluten och mjölkfritt 🙂 Det är svårt för mig att säga om 5 frukter är för mycket för det beror elt och hållet på hur din kost i övrigt ser ut? Mår du bra av 5 frukter om dagen? Äter du olika frukter? Proteinintaget behöver du inte oroa dig för om du äter en varierad kost med något av kött,fisk,fågel, ägg mm till varje måltid. Proteinpulver behöver du absolut inte äta. Jag brukar äta mycket nötsmör, bak proteinbars, rawfood bollar, bananbröd mm. Perfekt att ha som mellis 🙂 Kram

   idawarg 2014-02-01 20:57:00
   Svara
 • Det känns som om min träningsutveckling har stannat.. Skulle därför vara oerhört tacksam av att få din syn på saken..<3

  I nuläget väger jag 60 kg, är 170 cm lång, jag har smala vader, armar med lite synliga muskler och ganska synliga nyckelben. Tyvärr är mina lår och höfter bredare än tidigare och min mage putar ut. Idag tränar jag 5 gånger i veckan, 3 gånger styrketräning ca. 3 set med 10 reps och 2 gånger konditionsträning. Har gjort detta i ca. 1 år.. Men varför blir min mage inte platt och har synliga muskler? Jag kan ärligt säga att jag ätit riktigt nyttigt senaste halvåret och skippat snabba kolhydrater, ätit nyttigt fett och ett högt proteinintag. I måndags började jag även äta gluten och mjölk fritt, tror du att det kan hjälpa mig ännu mer?

  Jag vet att man måste utmana sig i sin träning för att en adaption ska uppstå som gör bättre resultat möjliga, men det känns som jag faktiskt gör det.. Rekommenderar du mig att öka/sänka vikterna i min styrketräning, tar t ex 20 kg i knäböj & marklyft. Så svårt att veta vad jag ska ändra på.. försöker leva ett sunt liv, med träning, sund kost och lite stress. har tyvärr inte möjlighet att ha en personlig tränare, är 16 år. Mitt mål är en platt mage med synliga muskler och smala ben. Jag vill helt enkelt ha en lägre fettprocent! vad ska jag göra!

  Tusen tack för den bästa träningsbloggen jag läst!! Alltid lika kul att kika in här!:) <3

  Emma 2014-01-31 17:45:00
  Svara
 • Have fun!! Hoppas ni blir lite upptinad från Sverige kylan 🙂 Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-01-31 09:47:00
  Svara
 • Ha det toppen i Spanien! Ska bli jättekul att se resultatet av ert projekt.

  pilla 2014-01-31 07:57:00 http://pernillabredolt.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!