THROWBACK THURSDAY

Sitter och kollar igenom gamla bilder och hittade en på mig och min kompis Alexandra efter att ha vunnit SM i dans för en herrans massa år sedan. När jag var liten var jag verkligen liten. Har alltid sett yngre ut än vad jag är och på bilden nedan är jag 12 år och min kompis är 2 år yngre än mig. Haha miniwargen. Kommer ihåg att jag tyckte det var jättejobbigt att se så liten ut för när man var tonåring så ville man ju helst se äldre ut än vad man var, men det var ju kört för mig 😀 Jag var både kort, supersmal, inga former och inga bröst fram tills jag var 14, nästan 15år. Får helt enkelt hålla tummarna för att jag fortsätter se yngre ut än vad jag är för nu för tiden så känns ju det bara bra 😀

Såg/ser ni yngre eller äldre ut än vad ni är?

English: Watching through old pictures and found one of me and my friend Alexandra after winning the Swedish Champinship in Disco Dance a whole lot of years ago. When I was little I was very littel 🙂 Have always looked younger then I am and in the pic below I´m 12 years old and my friend is 2 years younger then me. Haha minime 🙂 In that age you want to look older then you are but that was impossible for me 😀 I was short, no curves, superskinny and no boobs until I was 14, almost 15 years old. I will keep my fingers crossed that I continue to look younger then I am because now a days it just feels great 😀

Did/do you look younger or older then you are?

Love our flintsone outfits 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag har fram tills nu alltid sett yngre ut. Folk har gissat på 14-17 när jag var 20 t.ex. Nu har jag dock klippt håret kort och tycker definitivt att det fick mig att se mognare ut av någon anledning!

  Cornelia 2014-01-25 14:25:00
  Svara
 • Haha, så söt! Jag har alltid sett mycket yngre ut än vad jag är! Dels för att jag är smal och kort men främst för att jag har ett babyface.. Jag lär nog bli leggad fram tills jag är 40 på systemet haha.. Hellre yngre än äldre inbillar jag mig (hehe).

  Catrine 2014-01-24 23:27:00
  Svara
 • Minns när jag var 12 trodde en spärrvakt en gång att jag åkte på ogiltig remsa med tunnelbanan. Han frågade: Hur gammal är du? Jag blev alldeles paff minns jag och svarade hur gammal jag var. Han sa aa jag trodde du var 20. Vet inte vad folk uppfattar mig i för ålder nu dock, tror dock yngre än äldre nu! ^^
  http://netas.nu

  Neta 2014-01-23 20:04:00
  Svara
 • Hej jag är 28 år men dom flesta tror jag är 20 år och ibland under 18 år vilket är både bra å dåligt. Bra att se yngre ut iaf när jag blir äldre men irriterande att alltid höra VAAA är du sååå gammal jag trodde du var bara 20 år =/

  Hella 2014-01-23 19:08:00
  Svara
  • Svar på Hellas kommentar.

   haha jag håller helt med dig. Lite pinsamt att jag alltid få visa leg över att gå in på Vapiano efter kl 21 😀 haha. Har också fått visa leg på H&M för att skaffa H&M kort. 16 års gräns 😀

   idawarg 2014-01-24 16:57:00
   Svara
 • Hej Ida 🙂 först och främst vill jag tacka för en peppande blogg! Nu till frågan: det är så att jag under den större delen av mitt liv tampats med att hitta kontroll i mitt liv vad gäller kosten, slutade därför med att jag för ett tag sedan insåg att jag hade gått upp 12 kg.. Detta pga att jag har tryckt i mig onyttigheter och helt enkelt inte kan hålla mig till en normal mängd. Efter det har jag försökt att äta godis en gång i veckan, träna och äta hälsosamt de andra dagarna. Saken är den att mitt liv förvandlas till en strävan efter lördagarna då jag får unna mig och då trycker i mig vilket inte gör någon skillnad på vågen. Jag är så trött på att kämpa utan resultat (på grund av lördagens hets) och tappar motivationen… Tänkte på måndag inleda en sockerfri period och bli av med sockersuget. Funderar på att köra på detta tills jag är tillbaka på min ursprungliga vikt (då jag verkligen trivdes med mig själv) men hur bör jag göra sedan? Unna mig godis en gång i veckan igen, för när jag gör så verkar jag kunna stanna på samma vikt, det verkar bara inte vara ultimat när jag vill ner… Vad tror du om den sockerfria perioden? Orkar verkligen inte vara slav under sockret mer… Det förstör mitt liv. Känner mig till viss del som en missbrukare, i jämförelse med en alkoholist. Och hur ska jag låta bli att hetsa i mig sötsaker efter att jag bestämmer att den sockerfria perioden är slut? Skulle verkligen uppskatta om du svarade på detta eftersom det har lett till att jag inte ens vill hitta på något med mina vänner längre för att jag är så onöjd med mig själv och jag har låtit detta påverkar mitt liv alltför länge. Förlåt om det blev rörigt, ha det bra! Kram

  Rebecca 2014-01-23 17:00:00
  Svara
 • När jag var 15 såg jag tydligen ut att vara 19-20 eftersom att var var mullig, det mesta hullet satt på rumpan,låren och brösten. Nu är det annorlunda jag är i normal form men är inte särskilt lång vilket får människor att tro att jag är lite yngre än vad jag är, dock är det en helt annan sak när man öppnar käften eftersom att jag studerat i många år och en del tror att jag är runt 30 x) Fyller 23 på lördag så tar allt mellan 22-28 år gammal som komplimanger, har snarare ”ålderskomplex” åt motsatt håll än att jag tycker att jag börjar bli för gammal.

  Arw 2014-01-23 15:34:00
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   haha ok men det ska du bara ta som en komplimang för det tyder på att folk tycker du är mogen och klok. 🙂 Jag är väldigt allmänbildad så kanske därför folk tror jag är så ung 😀

   idawarg 2014-01-24 17:02:00
   Svara
 • Hejsan! Celluliter, går de att få bort eller minska på något vis? Kramis

  Lisa 2014-01-23 14:23:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Alla har vi celluloider men de brukar synas mindre ju lägre fettprocent man har. Jag tycker det hjälper bra med styrketräning som gör låren fastare 🙂 Det i kombination med en ren och hälsosam kost 🙂

   idawarg 2014-01-24 17:00:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!