MITT 2013 – DEL 2

 Sommaren 2013 var minst sagt en händelserik period och 2 av mina största drömmar gick i uppfyllelse.

Jag har en kärlek till USA och har alltid velat åka till Los Angeles och Las Vegas men har aldrig tidigare haft råd, tid eller någon att åka med. Men i somras blev det hela 3 veckor i Los Angeles och en tur till Las Vegas. Helt underbart. Var väldigt svårt att välja ut mina favoritbilder från resan men här kommer några…

 När jag var åter i Sverige hann jag knappt bli av med jetlagen innan det var dags att åka till USA igen fast denna gången till New York. Här gick ännu en stor dröm i uppfyllelse då jag åkte dit för att plåta PUMAs kollektion för hela 2014! Känns fortfarande helt overkligt och kan inte förstå att mina bilder kommer finnas i hela världen under nästa år!? Var en intensiv vecka med 3 heldagar med plåtning både i studio och runt om i coola New Yorks stad. Njöt av varenda sekund och ser fram emot att få visa er resultatet <3

Fortsättning följer…

Ida Warg Ida Warg blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida!
  jag älskar din blogg och du är en väldigt stor inspiration till mig! jag undrar om det är okej att jag lånar den översta bilden i det här inlägget till ett skolarbete?

  Amanda 2014-02-12 09:52:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är så imponerad över hur grym du är!
  Jag undrar om man skulle kunna få veta mer om hur din/dina utbildningar från gymnasiet såg ut till nu? Du har sånt otroligt roligt jobb och vad krävs egentligen för PT och om man vill bli dietist mm. Jag vet du gick estetiska på gymnasiet men inte mycket mer än så, jag går själv estetiska andra året nu och jag är sååå nyfiken på hur du blev så kanon!
  Bästa bloggen helt klart!
  Kramar.

  Elly 2014-01-02 12:09:00
  Svara
 • Gud va snygg du är 🙂 gott nytt år!!!

  Läs de här med. OMG!!!! Va bra gjort!!

  Dede dissade MODELLEN ”Nath” och ville inte bli tillsammans med henne! Sjukt bra gjort! 😀

  Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den ”snygga tjejen.”

  Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre – för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! 😀

  www.dedeprivat.blogg.se
  www.dedeprivat.blogg.se
  www.dedeprivat.blogg.se

  zinandra_wimark 2014-01-01 11:53:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!