FRAMME I GÖTEBORG

 Framme i Göteborg och har hittat ett supermysigt Café som jag hoppat in på för att värma mina händer på en kopp Chaite innan det är dags för nästa möte. Det var verkligen länge sedan jag var i Göteborg! Förr i tiden när jag bodde i Åmål så var jag här ganska många gånger om året för att shoppa 🙂 Göteborg är en mysig stad!

Längtar tills imorgon då det är dags för Fitnessfestivalen. Jag kommer hänga med mina fantastiska Yogavänner på YogoBe, så är ni på plats kom till deras monter och säg hej 🙂 Sedan får ni heller inte missa StudioDQ och att kolla på Pole Dance SM. Wii vilken dag det kommer bli!

English: Just arrived in Gothenburg and drinking some tea at a cozy café. Can not wait until tomorrow when it´s time for Fitnessfestivalen.You can find me with my amazing yogafriends from YogoBe. Please stop by and say hallo 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • It`s really useful! Looking through the Internet you can mostly observe watered down information, something like bla bla bla, but not here to my deep surprise. It makes me happy..!

  maillot manchester united pas cher 2014-03-14 07:43:15 http://nouveaumaillotmanchesterunited2014officiel.oursland.org/
  Svara
 • Hej fina ida! Grattis i efterskott, hoppas du har det fint, och hoppas du har tid att svara på några frågetecken från mig… 🙂 Du är som någon skrev så inspirerande att det är beroendeframkallande så det känns så kul att få tips från dig!

  Jag är en 21åring som så många andra, tyvärr mixtrat med mat och träning och kommit in på fel vägar under några år, vilket nog tagit ganska hårt på min kropp, från att ha varit tränad med basket 4-5 ggr/vecka och naturligt slank, så började jag hålla på med väldigt ohållbara metoder i syfte att gå ner i vikt… Svalt mig nästan och frossade, om igen… Nu har jag kommit till rätta med detta onödiga ont men är ganska ledsen över hur min kropp förändrats iochmed att jag tappat väldigt mycket muskelmassa som jag gissar istället ersatts av fettmassa, jag känner mig väldigt svag och skör styrkemässigt, och samtdigt tung i kroppen, svullen i ansiktet osv… Även om jag fortfarande är ganska nätt så tycker jag mig likna en överviktig person i miniatyr utan att egentligen vara överviktig, men även känna mig som så, om du förstår…
  Jag skulle vilja tappa i fettprocent och återfå min styrka! Men jag känner att jag är väldigt okunnig vad gäller hur jag ska lägga upp detta med styrketräning och kondition, jag drar mig helst mot kondition vilket jag känner inte gör så mycket för min form utan mest min storlek om du förstår. Har du tips på hur jag kan göra, träna, äta? Kosttillskott, gym, jag gör vad som helst för att komma ur detta lager som inte hör hemma på mig! Haha.
  Tack på förhand.
  Kramar /Amanda

  Amanda 2013-11-29 21:16:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda och tack snälla för din fina kommentar! <3 Jag förstår. Det viktigaste är att du hittar en hälsosam livsstil med kost och träning som du känner att du kan leva med resten av livet. Försök hitta en kosthållning som är avslappnad då det låter som att du fortfarande har kvar lite hjärnspöken. Jobba också på att tycka om dig själv och din kropp för annars kommer du aldrig bli nöjd hur fit du än blir. Angående träningen så skulle jag absolut satsa på styrketräning och var inte rädd för att lasta på vikter. Det kommer forma din kropp. Är du osäker på teknik och övningar så skulle jag verkligen rekommendera att boka en PT i början om du har möjlighet. Lätt värt investeringen. Kör hårt! Kram

   idawarg 2013-11-29 22:55:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!