TIPS PÅ BRA NATTKRÄM

Nu under vintern blir min hud så torr och är i STORT behov av återfuktning. Använder just nu Rosenseriensprodukter då jag är väldigt noga vad jag stoppar på huden. Huden är vårt största organ och tar upp allt vi stoppar på den så jag försöker dra ner på alla onaturliga produkter med mineraloljor och andra gifter.

Rosenseriens produkter är helt fria från dessa gifter och dessutom ekologiska. Jag som är en torris älskar deras nya nattkräm – LÄNK!

Skriv in koden ros vid beställning så får ni 100kr rabatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Prova produkter från Lush, allt är naturligt där & luktar himmelskt! Rekommenderas 🙂
    Kram

    Sofie Eriksson 2013-10-20 10:57:00
    Svara
  • Ja de är lite vattnigare än vanlig mjölk. Rismjölk är också ganska tunn men tycker dock att havremjölken är lite tjockare. Vill du ha ännu tjockare så testa kokosmjölk. 🙂 Kram Ida

    idawarg 2013-10-19 21:09:00
    Svara
  • Hej Ida!
    Jag har en fråga angående latsdrag. Om jag har en lättare vikt så känns det lite för lätt, men jag kan utföra övningen hela vägen men om jag höjer till nästa vikt så orkar jag bara göra några få gånger rätt och sen (tror jag) att jag inte drar ner stången tillräckligt långt ner för att jag inte orkar. Vad är bäst för att utvecklas? Kommer jag att kunna bli starkare av att köra vikten som nästan känns för lätt, så att jag kan öka till tyngre sen? Eller bör jag köra den tunga så många jag orkar utföra rätt, men då blir det kanske 5×3 max. (Den tyngre vikten är dessutom också en ganska lätt vikt, i alla fall om jag jämför mig med andra..) Hoppas att jag uttryckte mig förståeligt, för jag skulle vara tacksam för svar!

    Lisa 2013-10-19 20:33:00
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Jag förstår. Kör på den tyngre tills du inte orkar mer och sänk sedan och kör resten av repsen. Ex. 5st på den tyngre + 5st på lägre x3 Kör hårt! Kram

      idawarg 2013-10-19 21:11:00
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!