ÄR DET OK ATT DRICKA ALKOHOL NÄR MAN TRÄNAR?

[youtube id=”qwUyRjZC0Ek”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Älskar de här små klippen, du är en verklig förebild för mig. Bara det att du kan prata om sådant du tycker utan att vara egenkär och inskränkt (som många andra, tyvärr), utan att du enbart säger som du tycker att det borde fungera. Tack för en grym blogg!

  Emelie 2013-10-18 23:37:00
  Svara
 • Hej ida! Jag undrar lite om cocosoljan från fitnessguru. hur mycket är ”okej” att äta varje dag, alltså när går gränsen för att det ska bli onyttigt typ? Vad är MCT-fetter? 🙂

  Malin 2013-10-18 07:00:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Oj det går inte att svara på då det beror på hur din övriga kost ser ut. Ät med måtta. Jag själv brukar få i mig allt från 1-3 matskedar/dag 🙂 Kram, Ida

   idawarg 2013-10-18 10:17:00
   Svara
 • Har en fråga till dig som verkar ha haft problem innan du uteslöt gluten? 🙂
  Har själv haft magproblem till & från i flera år. Varit på massa läkarbesök, gjort titthålsoperation, visat mig ej vara allergisk mot gluten (för ca 4 år sedan..) etc. Nu har jag återigen fått problem med jämna mellanrum. Då kramp i övre delen av magen och då inte lite kramp. Åkte till akuten men inget verkar liksom vara fel även om det är uppenbart att det inte står helt rätt till. Har en betydligt bättre kost sedan ca 1 år tillbaka samt tränat regelbundet sedan 1 år tillbaka och märker även då att jag mår bättre av bra mat etc. Funderar över IBS samt gluten..
  Känner du igen dig i något? Hur yttrade sig dina problem? Har du typförslag på vad man bör testa att utesluta? Det är så svårt att bestämma sig för att utesluta något, men samtidigt är kramperna helt olidliga 🙂 Kram ida

  ida 2013-10-17 22:35:00
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   hej Ida! Äter du glutenfritt? Det är något du absolut borde göra. Sedan är säkert dina tarmar skadade och inflammerade så då skulle jag absolut undvika mjölkprodukter, rött kött, nötter, råa morötter mm då det är svårt att bryta ner och när tarmarna inte fungerar så blir det värre. För mycket protein är också svårt för kroppen att bryta ner så äter du mycket protein testa dra ner på det. Det här är bara tips på vad som funkat för mig så det behöver inte funka för dig men tycker absolut du bör testa. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2013-10-18 10:22:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag äter i dagsläget inte glutenfritt 🙂 Oh. Det känns så himla svårt att motivera sig till något man inte vet kommer hjälpa ännu..om du förstår hur jag menar. Samidigt vill jag givetvis inte skada min kropp, och dessutom är smärtorna helt olidliga då jag bara vill lägga min i fosterställning och gråta typ..hehe 🙂 Har du tips på vad jag kan äta? Älskar ju mat & äter ca 5-6 mål per dag..Då, som du säger, väldigt mycke protein då jag tränar (kvarg, proteinpulver & jordnötssmör till gröten & till em. mellanmålet samt ibland även kvällsmålet).

    SÅ tacksam för svar. Du är en stor inspiration på många plan 🙂 Kram Ida

    ida 2013-10-19 10:22:00
    Svara
    • Svar på idas kommentar.

     Jag förstår men det finns tyvärr inga genvägar. Bort med mjölk och gluten. Skippa proteinpulvret och speciellt om det är sötningsmedel i vilket också irriterar tarmarna. Recept på bra mat hittar du i min blogg under kategorin recept. Kram Ida

     idawarg 2013-10-19 21:21:00
     Svara
 • Jag tycker att det känns bra att höra det här från dig! Jag tror att du har en hel del inflytande på unga tjejer (jag är fjorton år och för mig är du en förebild!) och därför är det bra av dig att ta avstånd från alkohol, då det är farligt för kroppen, osv. 🙂

  imathildashufvud.blogg.se 2013-10-17 17:29:00
  Svara
 • Jag dricker inte heller alkohol. Tycker inte det smakar gott. Är 20 år men har aldrig ens blivit full. Jag ser inget positivt med alkohol men kan dricka eventuellt 1 cider på en kväll ifall jag är ute ibland, men det är väldigt sällan! 🙂
  http://netas.nu

  Neta 2013-10-17 16:18:00
  Svara
  • Svar på Netas kommentar.

   Nej det smakar skit faktiskt 😀 haha. Det glädjer mig att höra. Nykterist javisst 🙂 Kram IDa

   idawarg 2013-10-18 10:24:00
   Svara
 • Hej ida och tack för en bra blogg!
  Jag undrar hur du tycker att fördelningen mellan fett, kolhydrater och protein bör vara om man vill minska kroppsfettet en aning och tränar ca 5 ggr i veckan, kondition och styrka? Vad har du för fördelning på din kost?
  Tacksam för svar!
  Kram på dig!

  Lotta 2013-10-17 16:15:00
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Hej! Det är olika och går inte att säga och månag olika sammansättningar funkar, det beror lite på vad man föredrar. Jag mäter eller väger aldrig min mat utan äter bara bra mat regelbundet tills jag blir mätt 🙂 Just nu skulle jag säga att jag äter mest mängd kolhydrater och då i form av frukt, grönsaker, rotfrukter, havre och risprodukter. Kram Ida

   idawarg 2013-10-18 10:27:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!