AVSTRESSANDE BEHANDLING

 Har stressat väldigt mycket den senaste tiden och det absolut bästa botet mot det och något som får mig att stressa ner är Zonterapi hos Jeanette på Syakuten. Bokade en tid förra veckan och har räknat ner dagarna tills det var dags igår. Under drygt 1 timme får man massage/behandling på fötter och underben. Så skönt är det och efteråt känner man sig så lugn och harmonisk.

Är man intresserad så kan jag varmt rekommendera Jeanette på Syakuten – LÄNK som ni hittar i Vasastan vid Rådmansgatans t-bana. För att boka tid kan ni antingen ringa 08 – 612 79 20 eller maila [email protected].

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej! Vad kostar det att gå en timme? 🙂

    Filippa 2013-09-26 17:31:00
    Svara
  • Tips på annan behandling om man är stressad eller har ont någonstans är kinopraktik! Har testat det två gånger och det är nog den bästa behandlingen jag vart på! Det är inte som att gå till en naprapat eller kiropraktor. Man manipulerar inte det ställe man har ont på osv. utan kollar bakorsaken dvs är ofta orsaker som stress, man knäcker inte och drar i kroppen utan sammanlänkar svaga punkter och stärker bålen. Jag har bara gått två gånger så det är svårt för mig att förklara det hela när det är en väldigt speciell behandling men det ger bra resultat! Jag har besökt Polhemskliniken i Södertälje, men det finns givetvis fler kinopraktor ställen. De ska va med på Älvsjös hälsomässa om du tycker detta låter intressant.

    Olivia 2013-09-26 10:47:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!