MÖT MIN KLIENT EMMA

Jag har den förmånen att få jobba med massa härliga tjejer via nätet och hjälpa dem med kosten. Har precis avslutat ett fantastiskt gäng oc det här mailet fick jag av min klient Emma som jag följt i 5 veckor…

”Jag måste bara tacka dig för dom här 5 veckorna, för all hjälp jag har fått!! Du har gjort så jag fått tillbaka min träningsglädje, lärt mig vad ”ren” mat är & vad min kropp behöver för att kunna vara på topp hela dagen & må bra. Jag mår sååå himla mycket bättre inombords & är nästan alltid glad & pigg. Du har svarat på mejl hela tiden & alla mina dumma frågor, älskar hur du ställt upp & funnits där. Du har fått mig att återigen falla pladask för morgonpromenader & hitta det underbara i det igen! 😀 Dessutom har jag fått en ännu stackare kropp på köpet. Nu ska jag fortsätta kämpa mot ett hälsosamt liv med allt du lärt mig. TACK för allt, jag kommer sakna dig & dina mejl. Massa kramar! <3″

Att få höra Emmas ord och få se hennes utveckling i för- och efterbilder värmer så i mitt hjärta! Tack Emma och grymt jobbat! Emma kommer fortsätta kämpa och ni kan följa resan på hennes blogg HÄR! Det kommer jag i alla fall göra 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Trogen följare av din blogg. Fantastisk! Kan man köpa pt av dig via nätet och mail? Tacksam flr svar! Mvh Maria

  Maria Hansson 2013-08-30 21:41:00
  Svara
  • Svar på Maria Hanssons kommentar.

   Hej Maria! Vad kul att höra 🙂 <3 Ja men just nu är jag fullbokad. Kommer gå ut på bloggen så fort jag har nya platser. Håll utkik! Kram Ida

   idawarg 2013-08-31 10:09:00
   Svara
 • hej Ida vad har du för mål under tjejmilen, hur fort tror du/tänker du springa ? har du sprungit lopp innan?

  petra 2013-08-30 15:01:00
  Svara
  • Svar på petras kommentar.

   Hej! Jag har aldrig sprungit ett lopp innan. Just nu är mitt mål att ta mig runt. Har tyvärr inte kunnat träna långdistans löpning då mitt knä inte är 100% pga att jag sprungit i fel skor på dåligt underlag under sommaren. :S Segt! Så ska kolla med min kiropraktor om jag ens kommer få springa över huvud taget

   idawarg 2013-08-31 10:11:00
   Svara
 • Min fråga har inget med detta inlägget at göra. Jag tänker köra igång med PF 16/8 snart, men funderar mycket på hur jag ska få i mig allt protein! ! Äter inte mjölk, gluten eller ägg. Kan inte du ge lite förslag på hur man ska få i sig allt (ca 160gram)

  s 2013-08-30 14:27:00
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Kött, fisk, fågel, nötter, vegetariskt proteinpulver som hampa-, ärt- eller risprotein

   idawarg 2013-08-31 10:12:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!