UNDERBARA MORGONPROMENAD

God Morgon vänner! Vaknade kl 5.00 imorse pga. att jetlagen fortfarande sitter i. Men det kändes som om det var meningen för annars hade jag inte hunnit med den underbart vackra promenaden på Djurgården. Wow vilken vacker morgon och jag är så tacksam att jag fick chans att uppleva den!

Morgonpromenade är som terapi för mig, mår så bra av dem! Undertiden lyssnade jag på en av mina favoritlåtar för tillfället…

Någon av er som morgontränat?

 

English: Good Morning friends! I woke up at 5 am this morning. The jetlag is still there. But I think it was meant to be, otherwise I´ve never experience the wonderful PowerWalk. Wow what a beautiful morning and I am so grateful that I got the chance to experience it!
Morning walks is like therapy for me and them make me so happy.

 Meanwhile, I listened to one of my favorite songs at the moment …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vet att du har lagt upp en lista med bra träningsmusik tidigare (tror att det var så jag hittade till din underbara blogg) men om du har något nytt så får du väldigt gärna lägga upp det. Behöver uppdatera min lista 😀

    Olivia - TheWayToSuccess 2013-08-14 11:43:00
    Svara
  • Vad är det för sida du börjat blogga på? Oseriösa annonser under dina texter. Inte sådant som jag förknippar med dina inlägg. Hur tänkte du här?

    Lisa 2013-08-14 08:42:00
    Svara
  • Morgontränade när jag pluggade, underbar start på dagen!

    thehardbody.blogg.se 2013-08-13 21:05:00
    Svara
  • Ida! Vad är det för j*la annonser som visas under ditt senaste inlägg? Bild på en pojke som torterats av nynazister och en tjej som visar brösten!? Det där väl inte reklam man vill mötas av när man besöker din blogg?! Fy. Få bort det där!

    Lina 2013-08-13 19:17:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!