EN DRÖM SOM BLIR SANN

Så nu tänkte jag berätta vad det är jag ska göra i New York nästa vecka. Jag har dröjt med att berätta det eftersom att jag inte riktigt förstått att det är sant? Känns helt overkligt, men på söndag åker jag till NYC för att plåta för PUMA International och vårkollektionen 2014.

Så roligt ska det bli! Jag älskar New York och jag älskar PUMA, kan det bli bättre?!

Som jag berättat tidigare så är jag sponsrad av Puma och en av deras Fitness Trainers vilket jag är väldigt stolt över då Puma varit mitt favoritmärke sedan jag var liten. Så det här är lite som en dröm som går i uppfyllelse, men jag kommer inte tro på det för ens jag är på plats på plåtningen i New York. Galet! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Stort GRATTIS! Underbart att uppfylla sina drömmar! 🙂

  Nellie Rolf 2013-07-31 16:11:00
  Svara
 • grattis fina!!

  Linnéa 2013-07-31 15:37:00
  Svara
 • Så himla glad för din skull Ida! Hade verkligen också velat uppleva något sådant här, du är värd det till tusen!
  Jag har ju givetvis en liten fråga också. Det här med viktnedgång/fettförbränning…vad spelar mest roll? Maten eller träningen? För tillfället tränar jag varje morgon, PW eller löpning en timme och äter:
  Frukost: naturell yoghurt med müsli, kokt ägg.
  Lunch: äpple och naturella nötter
  middag: ex lax, kyckling, grönsaker
  kväll: keso, bär eller någon macka.
  Bör jag plussa på mer träning?
  och en sak till, är frozen yoghurt en ”bra” efterrätt? Är det och sorbet bättre än vanlig glass?
  Ha nu en uuundeeeerbaaar resa! 🙂

  Linn 2013-07-31 15:06:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Du skämtar! Ett äpple till lunch???

   Lena 2013-08-02 09:08:00
   Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn och tack snälla! Kosten är A-O. kan omöjligt svara på din fråga då jag inte vet hur du tränar eller vad för kaloribehov du har. Rekommenderar dig att ta hjälp av en kostrådgivare eller PT som kan hjälpa dig med ett specialdesignat upplägg. Angående frozen yoghurt så beror det på vad du jämför med? Är det naturell yoghurt med färkska bär är det toppen. Är det yoghurt med massa socker så är det mindre bra men kanske ändå bättre än en brownie. Hänger du med? 🙂 Tack snälla! Kram, Ida

   idawarg 2013-07-31 15:59:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!