ANTA UTMANINGEN

Denna veckas utmaning är löpning. Än så länga har vi 15 tappra deltagare och dessa 6 härliga bloggare som antagit utmaningen…

http://foodforfit.blogg.se/

http://www.nattstad.se/Hannasfitness

http://foodforfit.blogg.se

JLfoto.devote.se

jjennaa.blogg.se

theresekes.blogspot.se

Själv är jag också på och har lyckats ta mig igenom 1,1 mil av 2,1. Så underbart härligt att springa utomhus nu. För er som råkar ha missat utmaningen så finns det fortfarande chans att hoppa på. Eftersom halva veckan har gått så får ni halvera avståndet om ni skulle känna för det 😉 Passa på att anta utmaningen nu vänner när ni har chans att samtidigt njuta av den härliga våren!

Bild tagen efter måndagens härliga löprunda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida! Varför får många där i bland jag ont i smalbenen ibland efter att man vart ute och joggat? Jag joggar ca 3 gånger i veckan, men det är inte alltid jag får ont i benhinnorna. Varför blir det bara så ibland? Gör jag något fel tror du? Och isf finns det något jag kan göra annorlunda? 🙂
  Tacksam för svar! Du gör för övrigt ett kamonjobb med din blogg, alltid lika roligt att kika in här. Keep up the good work! Kram

  Emma 2013-05-01 22:53:00
  Svara
 • Jag är med i utmaningen men har inte ”anmält mig” ^^ jag har redan sprungit 1,1 mil än så läge! Satsar på 4,1 mil men men, får se om jag hinner tills veckans slut 🙂 älskar såna här utmaningar!

  Emilia 2013-05-01 21:22:00
  Svara
 • Åh jag som har haft benhinsinflamation i tre veckor + sjuk i 5 dagar… Ville vara med på utmaningen….

  Julia 2013-05-01 21:05:00
  Svara
 • Hittade din underbara blogg idag och kommer framöver att vara en trogen följare. Veckans utmaing låter suverän. Nu är det ju bara 4 dagar kvar av den här veckan, men jag ska kämpa för att hinna med 21 km innan den är slut.

  Sophia 2013-05-01 21:04:00
  Svara
  • Svar på Sophias kommentar.

   Åh välkommen hit kära du 🙂 Ser fram emot att ha dig här i framtiden. Kör hårt i utmaningen! Kram Ida

   idawarg 2013-05-01 21:25:00
   Svara
 • Det är ju en höjdare att komma halvväggs utan att vara svettig tur att äpplen finns lätt att bära med sig och finns ju terminalen!

  rebbex 2013-05-01 20:47:00 http://twitter.com/rebbex1
  Svara
 • 14.77km gjorda än sålänge!! 🙂

  Johanna - JLfoto.devote.se 2013-05-01 20:32:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!