PERFEKT SÖNDAG

Min söndag har varit helt underbar! Har varit på StudioDQ i 2 timmar och tränat Pole tillsammans med fina vänner. Idag kom också min PT-kompis Malin och tränade. Äntligen, som jag väntat på henne! Hon har nämligen varit skadad i sitt knä en längre tid men är nu snart återställd!

Jag och Malin delar inte bara intresset av träning, hälsa och Personlig Träning utan även Thaimat. Haha båda är galna i thaimat så efter träningen hängde vi och käkade grymt god sådan!

1. Tränade handspring idag. // 2. Thai thai thai 🙂 // 3. Jag och Malin <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Jag har några frågar till dig som jag hoppas att du kan svara på innan disco SM 17/5.
  1. Jag tävlar just nu i guld junior 2 och har 1 prick, jag vill gärna gå upp i star innan 2013 är slut, har du något tips så jag kan nå mitt mål?
  2. Hur ska jag ladda upp innan tävlingar?
  3. Jag upplever det som att alla trängs där framme tycker du jag ska ställa mig där bak eller trängas?
  4. När jag kör min singel på tävlingar och sedan ser en video tycker jag att jag ser väldigt slarvig ut, hur ska jag göra stegen tydligare?

  Alice 2013-04-28 20:54:00
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   1.Kanske ska du träna lite mer och hyra in vetenskapliga rådet och åter koma nästa år?
   2. Konsulta erik Sandberg?
   3.det är viktiga är att man kommer fram när man är mogen och kan göra stilfull entré länge.
   4. Det viktigaste är att betala domaren under bordet skicka ditt en bulvan?

   rebbex 2013-04-28 23:41:00 http://twitter.com/rebbex1
   Svara
 • Hej Ida, grym blogg! Jag har ganska ”tighta” ben och helt okej rumpa men det går framåt DOCK så har som små fett valkar precis mellan rumpa och låren? Jätte störande och förstår inte hur jag ska få bort det? Gör både squats, höftlyft, utfall, jag lite allt möjligt. Har även försökt med marklyft men här kommer fråga numer två som har med just marklyft att göra. Jag tycker inte det känns i rumpan/benen alls? Gör jag fel? Har jag för lätta vikter? Några tips hade suttit fint!
  Tack för din grymma blogg! 🙂

  Rebecca 2013-04-28 20:05:00
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Jag tycker du ska prata med Jyrki Hiltunen om lite motivation kanske en mikrovågs terapi skulle vara bättre lämpad för att höja prestandan. Eller helt enkelt är det så att det passar med lite valkar. Kanske kan det vara lite knip övningar som passar eller så får du bytta Tränings redskap.

   rebbex 2013-04-28 20:53:00 http://twitter.com/rebbex1
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!