FRÅGESTUND – ANTINGEN ELLER?

Svar på frågestund… Antingen eller?

Taylor Swift eller Rihanna?
Nelly.com eller H&M?
Facebook eller Instagram?
McDonalds eller Burger King?
Morgon eller kväll?

 

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Är riskakor nyttigt?

    sara 2013-04-16 15:34:00
    Svara
  • Hej Ida!
    Jag har nu efter ett års ”dietande” och träning nått min målvikt. Nu vill jag behålla denna vikt men vill fortfarande bli mer slimmad, tonad och ”musklig” inför sommaren. Därför äter jag långsamma kolhydrater som fullkornspasta, grönsaker, broccoli m.m istället för ris, pasta…. Men jag undrar ifall detta är rätt? Mina föräldrar är väldigt skeptiska till detta och snart lägger de nog in mig på sjukhus om jag fortsätter haha.
    Men hur äter du och när äter du det? För du äter väl inte heller snabba kolhydrater som ris, pasta, bröd m.m? Det är lite svårt att förklara men jag hoppas du förstår!

    Sanna 2013-04-15 21:25:00
    Svara
  • Hej Ida! Skulle du kunna berätta mer om vad crossfit egentligen är för något? Känner mig sugen att testa det men jag förstår inte vad träningsformen handlar om egentligen, verkar lite rörigt. Du kanske kan förklara lite kort och eventuellt ge exempel på crossfit-övningar 🙂 tacksam för svar! Tackar dig även för din underhållande och inspirerande blogg, keep up the good work! 😀

    Emma 2013-04-15 21:24:00
    Svara
  • Hej!

    Nu behöver jag din hjälp! Det är endast 8 veckor kvar tills jag tar studenten och vill gärna bli lite tajtare än vad jag är. Saken är den att jag är är ganska strikt med vad jag stoppar i mig samt att jag tränar 5-8 pass i veckan. Det jag skulle vilja ha tips på är vad man kan göra med kosten och träningen för att toppa formen de sista veckorna, känns som jag har stannat lite.

    Tack på förhand! grym blogg.

    anna 2013-04-15 21:23:00
    Svara
  • Hej! Jag undrar om du vet något om Skånemejeriers ”nya” chokladmjölk med extra protein? Jag klarar nämligen inte av att dricka pulverdrycker så jag undrar om ett glas sådan mjölk efter träning kan vara bra eller om det bara är fake och istället ohälsosamt? Tacksam för svar! <3

    Edith 2013-04-15 18:33:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!