Här kommer svar på frågorna nedan…
Jag undrar:
1. Går man verkligen upp i vikt av att äta på kvällen?
2. Hur motstår du sötsaker (så som godis, chips, kakor, glass, etc) ?
3. Hur kan jag få mina magrutor att sticka fram under magfettet? jag känner dem där under, men de syns inte.
4. Varför dricker/äter inte du mjölkprodukter? Är du allergisk?
(Visste du föresten att 1 dl grön mjölk innehåller 45 kcal ??? Och en dl rö mjölk innehåller 60 kcal ??? Helt sjukt. Jag var helt ovetande ang. det tills bara ett par dagar sedan…
.
Hej, du pratar om deff i klippet, men hur deffar man? Kan du göra ett inlägg med instruktioner, vore super snällt?
deffa är ju att öka i muskelmassa och tappa fett, så det är helt enkelt att räkna ut ditt kaloribehov, äta mindre än det och börja konditionsträna och styrketräna. t.ex. powerwalka en timme varje dag och styrketräna 3 dagar i veckan. ta bort alla potatis, pasta, ris, bröd och ät mycket protein istället. + mycket vatten och inga lightprodukter (ökar sötsug). googla och ät enligt idas mat-kategorier då hon äter exakt så du kan göra!
Hej Ida
Grym blogg, läser den varje dag.
En grej som jag dock bara skulle vilja ta upp det är ost och dess innehåll av laktos. Jag är själv laktosintolerant och enligt väldigt många studier så visar det sig att ost faktiskt nästan aldrig innehåller laktos. Jag är extremt överkänslig och känner ingenting när jag äter ost. Har träffat många som bara förutsätter att det är laktos i ost men faktiskt har ingen aning. Antar att du har koll på läget men läs nedan om det är något du känner igen.
Mvh Linn
Från ostfrämjandet:
Labbet Eurofins har gjort mätningen åt oss. De har mätt de mildaste ostarna
på marknaden och ända ner till 0,01 g/100g.
På några enstaka ostar som kommer direkt från fabriken har man funnit spår av laktos (ca 0,05g/100g) men vid upprepade
mätningar några dagar senare har detta gått ur osten. (Laktosresterna äts upp av mjölksyrabakterierna).
Detta betyder att det är i princip omöjligt att hitta laktos i någon svensk ost.
Undantaget är extremt milda ostar som kommer direkt från fabriken, men det är svårt för en vanlig konsument att få tag i sådana.
Tack för svaren!!! =)
kram kram
Hej! Jag kör en ”nyttig månad” där jag dragit ner på det mesta vad gäller snabba kolhydrater och godis och så för att känna mig lite snygg inför en resa. Men jag är inte jättestrikt. Testade dina pizzor idag – de va super!! Nu till min fråga: Blev inspirerad av en bloggare som hade doppat jordgubbar i mörk (85%) choklad och gjorde några stycken till fredagsmyset. Är det illa? Eller är det ett godis som till och med du skulle kunna tänka dig? 😛 Så svårt att veta vad som är nyttigt!
Hej Ida! Tack för en superbra blogg! Jag är väldigt intresserad av träning och kost och har nu funderat på att börja köra peridisk fasta. Vad är dina åsikter om denna livsstil? För/nackdelar? Kram Emelie