NATURLIG HUDVÅRD SOM ÄR GRYM!

Igår var jag på behandling hos min Zonterapeut igen. Känns så himla bra för kroppen att gå på regelbundna behandlingar och jag känner hur min kropp mår bra av det. Kan varmt rekommendera att gå till Jeanette på Syakuten.

Köpte ju för ett tag sedan Jeanetts egengjorda ansiktskräm på bla. morotsolja, olivolja, kokos och örter. Har använt den varje dag sedan dess och jag är helt fast! Har tidigare enbart använt ett enda märke sedan jag var 18 år gammal och försökt testa andra ansiktskrämer lite då och då men alltid gått tillbaka till samma. Det här är första gången jag helt fastnat för en ny och jag kommer inte att byta! Längtar tills varje morgon och kväll tills jag får smörja in mig 😀

Haha kanske bara är jag men är så sjukt noga med vad jag smörjer in mitt ansikte med och känns nu bra att det är med helt naturliga produkter.

Köpte också igår en ayurvedisk tvål att tvätta ansiktet med och nya svenskdroppar (Svesnkdroppar läker inflammationer var som på kroppen. Dricker några droppar i ett glas vatten på morgon men baddar också ansiktet om jag fått en finne eller ett sår med några droppar).

Är man intresserad så kan man beställa produkterna eller ställa frågor till Jeanette på hennes mail [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Synd jag inte bor i Sthlm då hade jag testat din zonterapeut:)letar efter en bra här i GBG …man litar inte på att alla är lika bra tyvärr.

  Gillar din blogg…hälsa på mig snart på inredningsvis:)

  LOVE Maria

  Maria - inredningsvis.se 2013-07-04 19:11:00 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Har en fråga som jag gärna vill ha svar på!
  Jag hade som de flesta nyblivna 18-åringar en lång festperiod år 2011. Problemet var bara att den perioden varade till slutet av 2012… Det resulterade i att jag blivit lite spritfet som man så vackert kallar det och det har satt sig lite överallt men främst under hakan och över höfter/lår. Jag vet att man inte kan punktförbränna, är det cardio som gäller för att bli av med de extra hakorna som jag skaffat mig? Jag äter relativt nyttigt (är glutenintolerant) och har helt slutat med alkohol. Har du några tips? I nuläget går jag ut och går cirka 1 h följt av cirka 15 min magövningar. Kanske svårt för dig att kunna svara på, men räcker det för att komma tillbaka till min ursprungliga vikt?

  Matilda 2013-02-28 11:42:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!