VÄRLDENS BÄSTA RUMPPASS

Jag har inte bara världens bästa jobb utan också världens härligaste kollegor. Igår efter jobbet tog vi en liten alkoholfri ”AfterWork” på vårat egna sätt. Först tränade vi, sedan bastade vi och avslutade med att gå och käka en grym middag.

Eftersom mina kollegor önskade RUMPA så satte jag ihop ett grymt rumppass. Jag kan bara tala för mig själv men AJ vad ont i rumpan jag har idag! Herregud, haha. Nu är det bara att mata den ordentligt så att den växer 😉

Bilder från igår…

Det blev en härligvThailändsk middag + ett kvällsmål när jag kom hem. Ändå så vaknar jag upp kl. 07.00 idag för att jag är så sjuuukt hungrig! Så fort jag tränar styrketräning så kommer hungern. Härligt!

Nu är det dags för gymmet igen. 2 klienter + 1 eget pass står på schemat. 

Någon av er som också ska lördagsträna? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag körde truppgympa. love it love it love it 🙂

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-26 21:08:00
  Svara
 • Idag blir det ingen träning, hinner inte! Men har redan tränat fyra pass denna vecka och imorgon blir det pass nummer fem. 🙂 Då blir det bröst och axlar!

  http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-01-26 11:34:00
  Svara
 • Härligt !:) jag vaknar också på morgonen och längtar efter min gröt 🙂 skönt att äta sig mätt så kroppen har att jobba med! Jag ska sköta om stallet idag (mockning mm), rida ca 1 mil (allt som allt ca 3 1/2 h )och i em väntar ett sten hårt Bodypump pass på 1 h där svetten rinner!!! 🙂 jag cyklar till och från gymmet = 5 km. kan det bli bättre? 😉 /Maddsan

  Madelene Nordström 2013-01-26 09:53:00
  Svara
 • Tack för en inspererande blogg och de tips du kommer med! Japp ska lördagsträna, sitter och trycker i mig Kesella med hallon och väntar på att SATS vid Telefonplan skall öppna. Hoppas du får en härlig helg!!

  Veronica 2013-01-26 09:35:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!