DEN MAGISKA ÖRTBLANDNINGEN

Har precis kommit hem efter en underbar timma hos min Zonterapeut Jeanette. Jag känner verkligen hur bra jag mår av att gå på de behandlingarna då de verkligen tar bort all stress i min kropp. Sedan känner jag också hur  mycket bättre jag mår av vägledningen jag får av min kost och alla tillskott av mineraler, örter mm. Jeanette rekommenderat mig att börjat ta.

Tex. så dricker jag 10 droppar av Jeanettes egen örtblandning Schwedenbitter innan varje måltid. Den är kallad för den magiska örtblandningen och är bra för typ allt men är bra att ta vid bla. vid Inflammationer, värk, matsmältning och övervikt.

Jag har köpt min hos Jeanette i hennes studio vid Rådmansgatan men det går säkert att beställa den hos henne om man mailar och frågar. –> [email protected]

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Snälla svara på det här!
    Vad är så dåligt med ljust bröd? Man hör ju alltid att man ska välja mörkt, men näringsvärdet om man läser på ljust o på mörkt kan ju vara typ likadana siffror? Så vad är skillnaden, håller man sig mätt längre på mörkt? Isåfall är väl det bara en skillnad, inget som gör ljustbröd onyttigare än mörkt? Blir man tjock av vittbröd, hur ochvarför i såfall? Need your help!

    Sweetemmy 2013-01-23 21:31:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!