MARC BY MARC JACOBS SVERIGE

Var och fredagsshoppade lite nu på eftermiddagen i min favorit butik/märke Marc By Marc Jacobs. Köpte två snygga tischor och ett guldhalsband. Till vardags älskar jag att klä mig i jeans och snygga T-shirts med kavaj. Kollade även på klocka och en guldring, men det får jag unna mig en annan dag. 🙂

Hur snygga?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • snygga plagg!

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-19 11:48:00
  Svara
 • Fina grejer

  Stektbacon 2013-01-19 07:11:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag gillar verkligen din blogg och jag är själv gammal disco-dansare (bland annat) så jag bler väldigt glad när jag hittade din blogg ^^ Jag undrar bara vad du tycker om ”Dukan-diet”?? Tror du det är bra? Hur tror du/kan man kombinera det med gymträning, styrka, pass, kondition, etc..? 🙂 

  My 2013-01-18 20:05:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!