HJÄLP MED MAGPROBLEM OCH STEL NACKE

Jag har nu under 4 veckor gått på regelbunden Zonterapi. Jag har många år varit sugen på att testa det då jag som 16-åring fick hjälp av Zonterapi på en skada i hamstring. Nu sökte jag till Zonterapi för att jag vill ha hjälp med min stela nacke och bröstrygg, min krångliga mage och min allergi. Visste inte vad jag skulle tycka om Zonterapi så har inte skrivit så mycket om det i bloggen för jag ville testa några gånger först och se. Men jag är helt fast nu! Jag älskar Zonterapi och känner att jag får väldigt bra hjälp av det!

Jag går hos en superduktig tjej som heter Jeanette Eckerling på Syakuten i Stockholm. Igår fick jag behandling på både på fötter, öron och även akupunktur på öronen. Det är också Jeanette som vägleder mig i min nya kosthållning. jag är så tacksam då jag verkligen känner att jag får hjälp på riktigt nu och inte bara kortsiktiga lösningar. Kommer gå regelbundet hos Jeanette fram tills våren och ska berätta allt om resultaten mm.

Det här hjälper Zonterapi bla. mot:

 • Reducera fysisk- och mentalstress.
 • Förebygga och efterbehandla utbrändhet.
 • Magproblem.
 • Smärta och spänning i nacke, rygg och leder.
 • Fertilitetsproblem.
 • Hitta en balans i kroppen.

Är ni också intresserade av Zonterapi så rekommenderar jag verkligen Jeanette på SyAkuten. Henne finner ni på Luntmakargatan 50, precis vid Rådmansgatans T-bana. Boka tid här –> 08 – 612 79 20

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Ida! Jag har också precis samma problem som du, jag är också väldigt stel i nacke och bröstrygg och vet inte vad jag ska göra åt det. Jag har gått på massage flera gånger men det har bara hjälpt lite grann tillfälligt. Precis som du så dansar och tränar jag och har alltid haft bra hållning. Har du fått några tips på hur man kan bli av med det eller vart man ska gå för att bli av med det? Tack på förhand och TACK för en heelt fantastiskt bra och inspirerande blogg!

  Sofia 2013-01-11 21:12:00 http://soffanp.devote.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!