MAGPROBLEM

De kommande 7 dagarna kommer vara en riktig utmaning för mig! Jag var på Zonterapi igår för att behandla bla. min stela nacke och min krånliga mage. Jag fick som order att utesluta både mjölk och gluten i minst 7 dagar för att se hur jag mår. Det innbär alltså att jag inte får äta keso, kvarg, mjölk, yoghurt (inte ens laktosfritt), ost, bröd, pasta mm. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att klara det, men det kommer bli svårt!

Bröd och pasta kommer inte bli några problem men där emot mjölkprodukterna då jag äter ganska mycket sådant! Idag fick jag tex. hoppa över min älskade keso på gröten. Istället knäckte jag i ett ägg + lite proteinpulver för att få en högre dos protein. Inte lika gott… Sedan fick jag också skippa mjölken i kaffet! 🙁 haha det är synd om mig nu vänner! Jag menar hur ska Ida (K)Warg kunna klara sig utan kvarg?

Nej men jag har faktiskt länge funderat på att göra en liten ”mjölkrehab” och nu känns det väldigt lägligt att börja med det! Har också fått order om att köpa tillskott som magnesium och aloevera så ska gå direkt till Hälsokosten på lunchen och göra det.

Måste säga att jag verkligen gillar och tror på Zonterapi. Efter behandlingen igår kände jag hur det bara hände saker i min kropp och jag lev illamående och frusen.

Någon av er som testat Zonterapi?

Zonterapi
ZONTERAPI

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!