JAG HATAR RÖKNING!

Finns inte många saker jag verkligen avskyr MEN det finns en sak som jag verkligen inte har någon förståelse för över huvud taget och det är rökning! FY säger jag bara! Hur kan man frivilligt vilja suga in gift i sin kropp? I dagsläget vet alla hur farligt det är med rökning och hur det påverkar våra kroppar så hur i hela friden tänker man då när man röker? Dessutom betalar man dyra pengar för att skada sin kropp! HELT oförståeligt för mig! Någon som röker eller har rökt kan jätte gärna få förklara för mig och ge en enda bra anledning till varför man röker? Tror inte någon lyckas övertala mig om att det finns någon bra anledning.

Det är inte så att jag ser ner på rökare eller hatar dem på någotvis eftersom det är deras beslut och deras kropp som skadas. MEN jag hatar när man röker på allmän plats så andra blir drabbade. Det värsta som finns är att hamna bakom någon som röker och det är omöjligt att väja för röken och man måste andas in skiten eller när man hamnar på en uteservering och ska äta också tar någon i närheten upp en cigarett! Så RESPEKTLÖST och vidrigt!

Vill man skada sin egen kropp, FINE, men rök då på en plats som inte någon annan stackars människa blir drabbad!

Haha ni märker hur upprörd jag blir av detta ämne! Enligt mig är rökning farligt, äckligt, dyrt, skadligt, ofräscht och känns väldigt omodernt!

Vad är era åsikter om ämnet? Någon som röker?

Sluta rök idag, eller vill ni sluta så här…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!