TRÄNINGSGLÄDJEN ÄR PÅ TOPP!

Blev så sjukt taggad på att träna igår efter Pole Dance Passet så kände att jag fick ta vara på denna energi på bästa sätt. Har därför redan kört 2 träningspass idag. Började med 50min PoweWalk imorse och körde sedan styrketräning för baksidalår/rumpa + mage på lunchen.

TOTALA SUMMAN AV DAGENS LUNCHPASS:

Uppvärmning: 5 Min Crosstrainer

Ben: 60st djupa utfall med 20kg kettlebell + 45st lårcurl med pilatesboll + 60st idas specialövning för baksida lår.

Mage triset: 45 crunches på pilatesboll + 45st benindrag med pilatesboll + 90st sneda crunches.

Nu blir det i alla fall ingen mer träning idag. Träningsvärk både från gårdagens Pole Dance och lunchens benträning börjar smyga sig på. Ska ägna resten av dagen åt att mata min kropp med goda och närinmgsrika grejer 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!