SVAR PÅ KOMMENTARER

hej hej
har du några speciellt bra tips hur man går ner i vikt ^^
jag vet man ska träna o ha motivation men ibland bara faller den bort o man e jue sugen på godis o sådant :P

SVAR: Hej! Ja träning är absolut viktigt vid viktnedgång men den största delen ligger på kosten. Att sluta med godis, chips, glass, kakor mm och även skräpmat och snabba kolhydrater och äta mer proteiner och bra fetter är något som funkar. Lycka till!

Jag brukar göra liknande, så gott!

En fråga bara, äter du frukt? Eller undviker du det pga ”sockret”?

SVAR: Jag äter frukt ibland men väldigt sällan. Har dragit ner på det först och främst för min mages skull. Blir väldigt uppblåst av frukt, vissa värre än andra. Men ibland äter jag absolut frukt som melon i sallad eller en banan efter träning. Är man sockerberoende och vill sluta kanske fruktsockret är bra att undvika, men annars är det ingen fara om man äter måttliga mängder 🙂

 

Snälla jag ber dig att svara! :( vet du på nåt sätt man kan få större bröst genom träning?
och får man smalare ben av spinning? :) snälllla snälla svara!! Kram

SVAR: De här frågorna går tyvärr inte att svara på då det är väldigt individuellt. Har man mycket fett på benen så kan benen absolut bli smalare av spinning. Det de absolut blir är fastare pga av att du får mer muskler, men vissa kan uppleva mer muskler som att benen blir större (vilket jag bara tycker är snyggt). Angående brösten så består de av fett och mycket träning leder oftast till en mindre fetthalt på kroppen vilket i många fall innebär mindre bröst. Rätt styrketräning av bröst kan ge större bröstmuskler och fastar bröst vilket några kan uppfatta som att brösten blivit större?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!