ETT SPÄNNANDE SAMARBETE PÅ G

Hej vänner och tack för alla bra allergitips! Ska nog ta mig till farbror doktorn som ni säger 🙂

Idag har jag jobbat en kortdag + tagit en promenad på stan. Ooooj så fint väder och oooj så mycket människor! Härligt! Den promenaden var den enda träningen för idag då jag och min pojkvän ikväll ska bjuda min gamla PT och hans flickvän på middag. Ska bli supermysigt! Tänk vilka fina vänner man hittar på gymmet 🙂

Dagens Ida…

 

Sedan vill jag också berätta att ni får hålla extra utkik på bloggen imorgon då jag kommer presentera en riktigt rolig grej för er! Har  påbörjat ett samarbete som ni kommer gilla och som ni kommer att få ta del av. Avslöjar allt imorgon.

Ha nu en fin Valborg så länge och drick inte för mycket av livets goda dryck nu! 😉 / PT-Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!