FYSIOTEST – KROPPSSAMMANSÄTTNING

Hej vänner! har varit full fart på World Class idag då vi har haft öppet hus. Jag har stått och minglat bland all god mat och proteinshaker mellan mina klienter + att jag även fått göra ett Fysiotest på min kroppssammansättning. Sjukt kul att få veta det. Apparaten ska tydligen stämma till 98.9% och scannar igenom kroppen innifrån och ut. BMI, fettprocent, skelettvikt, muskelvikt, hur jämt musklerna är fördelat höger och vänster, hur mycket vätska, bukfett mm.

Fick sedan en analys på mina värden och det första de frågade var om jag tränade väldigt mycket? Han sa att jag hade löjligt bra värden 🙂 Skönt att höra! På bukfettman så var det bra om man hade runt 60, jag hade 20. haha behöver inte oroa mig för bukfettma än på ett tag 😀 Blev också riktigt förvånad över att jag hade så jämn muskulatur höger vs. vänste sida av kroppen. Det trodde jag inte. Bra skit! Det firade jag med av att hugga in på ostbrickan, surdegsbrödet och parmaskinkan som stod bredvid 😀 HEAVEN!

Någon av er som gjort ett fysiotest? Är man sugen så vet jag att de nu i veckan kommer vara på olika WorldClass gym (tror det var slussen och Nybroplan?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!