RUMPTRÄNING HEMMA

God Morgon!

Har sådan sjuk träningsvärk i rumpan och ben. Herregud! Det roliga är att träningsvärken kommer från i förrgår då jag skulle testa lite nya rumpövningar för att få bättre kontakt med stora rumpmuskeln, Gluteus maximus, då jag i klassiska övningar som knäböj och utfall inte alltid får superbra kontakt. Jesus vilken kontakt det blev, kan knappt sitta på rumpis 😀

Detta är min favoritövning och är perfekt att ta med i ”hemmaträningspasset”.

Stå på ett ben och böj dig sakta ner som när du ska sätta sig ner på en stol. Så fort du känner att du nuddar stolen vänder du upp igen (man sätter sig alltså inte på stolen ;)). Kom ihåg att jobba med motstånd och gör övningen sakta och fint 10 x 3 på varje ben.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!