TILLBAKA PÅ GYMMET <3

God Morgon!

Igår var jag på gymmet i några timmar för både egen träning och jobb. Först körde jag ett litet konditionspass i uppförsbacke på 40 min och efter det hade jag 4 klienter på raken. Hur kul som helst! Att få möta en ny klient med nya mål och att sedan få vara med på vägen och då hjälpa till att nå dessa mål är så spännande! Någon behöver extra hjälp med stretch, någon behöver stabiliseras upp och rehaba en skada, någon vill bli mer ”deffad”, någon vill tappa ett flertal kilo, någon vill förbättra sin kondition, någon vill ha en extra spark i baken och någon vill ha specifik hjälp att bli en bättre dansare.

Nu har precis fått i mig lite frukost och ska snart bege mig iväg till gymmet för att möta upp 2 åmålsvänner. Vi ska först köra ett gympass och sedan gå och luncha tillsammans. MYS!

Dagens outfit, 5 lager kläder 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har flera gånger sett att du brukar köpa kycklingfärs – var hittar du det?! har letat som en tok men inte hittat… eller gör du egen?

    E 2011-11-30 16:55:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!