LÅNG MEN BRA DAG!

Äntligen hemma efter en lång men trevlig dag! Började med att möta upp Lilla P och Alex på gymmet för att träna tillsammans. Vi körde rygg, rotation och mage. Efter detta lilla pass så gick vi och lunchade tillsammans. Så himla mysigt att spendera förmiddagen tillsammans med dessa två gamla danskompisar från Dalsland. Tyvärr inte så ofta det händer!

Alex och Lilla P <3

Till lunch blev det lax och räksallad med avokado.

Efter lunchen sprang jag förbi WeRun kontoret och hämtade lite kläder jag beställt. En ny varm och skön vinterjacka, nya söta vita vinterskor och några par träningsbyxor… Tadaaa…

Sedan skndade jag mig iväg till dansskolan för att undervisa i hela 5 timmar och har precis kommit hem. Tur att jag har världens finaste pojk somn lagat middag till mig. Hur gott som helst var det. Kycklingfile stekt med soja + en god sallad med avokado. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gud Vad söt du var i de nya kläderna 🙂 hihi

    ann 2011-12-02 11:07:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!