DAG 4

Så här ser det ut just nu…

FRUKOST: Havregrynsgröt med äpple, kanel och keso framför datorn.

Ska snart ta mig en PowerWalk till skolan och jag är taggad för sista anatomilektionen då vi ska lära oss resten av alla muskler. Idag ska vi även ha en lektion med PT som yrke och sedan fysiologi resten av dagen. Ser verkligen fram emot lektionen PT som yrke! 🙂 Imorgon ska vi ner i gymmet och ha våran första lektion. Behöver jag ens säga att det kliar i armar och ben när jag tänker på det! LÄNGTAR 🙂 Även om det är jä*ligt svårt och intensivt så njuter jag av dagarna på PT-SCHOOL!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida!
    (har även skickat detta som mejl men vet inte om du tittat eller inte haft tid att svara)

    Vet att du skrivit förut om att du hamnade i en dålig cirkel och jämt tänkte på vad du skulle äta, vad och hur du blivit rekomenderad att äta, vad allt innehöll osv…….
    Jag har tidigare gjort en BIA-mätning för att se hur mkt för låg min fett% var då jag visste att den var för låg, och den sa t ex att en väl sammansatt måltid för just mig skulle se ut:
    14g fett
    19g protein
    97g kolhydrater

    Detta kombinerat med styrketräning skulle hjälpa mig upp i vikt.
    Alltså väldigt mkt kolhydrater och i förhållande lite protein/fett.

    Kan du inte skriva ett långt inlägg hur du tog dig ur alla dessa dumma mattankar om hur man ska äta, hur mkt av allt, vad man ska äta och allt annat som hör till!?
    Och framförallt – hur åt och tränade du när du skulle få upp din fett%? Kan man träna cardio och ändå öka i både muskelmassa (slanka muskler) och fett? Jag vill nämligen inte bli så mkt ”större” nu utan bara få lagom med kroppsfett men vill samtidigt träna så man håller igång!

    Stor kram och lycka till med PT-school och alla andra projekt du håller på med, du är grym!

    M 2011-09-07 14:52:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!