TREVLIG KVÄLL

God Morgon!

Hade en supermysig kväll igår tillsammans med natasha, Alex och Tachi. Vi var först på Vapiano (igen) och käkade sallad med kyckling, scampi och parmensan (igen) och sedan gick vi och satte oss på en uteservering och drack kaffe och te. Blev massa skitprat och skratt. Mycket trevlig kväll!

Jag och Alex.

The bäjbs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina du! Jag skulle behöva lite hjälp. Jag är i sista minuten och letar fortfarande efter ett bra, givande dansgymnasium. Skulle du kunna ge tips på några stycken som du vet får en att utvecklas och där man dansar minst en gång varje dag? Jag vill verkligen satsa på dansen och få med mig så mycket som möjligt för att sedan kunna vidarutbilda mig. Vore jätte glad för svar. Kram

    hanna 2011-07-31 12:39:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!