VAD HAR JAG TILL KESELLAN?

Svar på kommentar…

Hej! Vad äter du till kesella kvarg med hallon? Äter du den som den är eller har du tips på andra saker man kan använda kesellan till? :) Kram

SVAR: hej! Jag brukar alltid blanda ut min lättkesella med lite naturell fil eller yoghurt och sedan äta den med…

…skivat äpple och kanel…

…eller hallon, blåbär…

…eller hälla i Funlight…

…eller ha i osötad lingonsylt eller äpplemos!

Brukar också alltid strö över pumpa- och solrosfrön över 🙂

Vet att man kan frysa kesellan och göra ”kesellaglass” men har aldrig testat det faktiskt! Det får bli premiär på det nu i sommar 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Man kan ju ha vad som helst till kesellan.
    Min favorit just nu är att mixa kesella med färska mango och sen ha i färsk annans och kokos. Men även skivad grape och kiwi. Jordgubbar och persika. Det mesta funkar till!

    Sara 2011-06-23 20:13:12
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      Åh mango och kokos lät supergott, måste jag testa! Tyvärr så tål jag inte kiwi:( Annars kan jag tänka mig att det är gott!

      Ida Warg 2011-06-25 23:37:02
      Svara
  • Älskar din blogg! Du sprider sån glad & positiv energi! En av mina favoritbloggar! 😀

    Jenna 2011-06-23 17:03:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!