MIN DAG


BALETT. Kom till skolan och var mycket uppladdad för sista balettklassen ever med bästa Eytan. Tyvärr så var ju nästan alla utom jag super bakis sedan våran avslutningsfest igår så därför kollade vi på dansfilmer och pratade hela klassen istället. Var väldigt inspirerande och det föll tårar när vi tackade Eytan för detta året! Han har verkligen gett mig och min dans så mycket! Helt fantastisk lärare och dansare! <3

MODERNT. Hade en hel modern klass! Hur kul som helst! När vi började var vi 9st, i slutet av klassen var vi 4 kvar 😀 Svettigt och härligt blev det 🙂 Lee är grym! Älskar hennes klasser och kommer sakna att dansa hennes moderna stil!

TEATER. Sista klassen hade vi teater. Kollade på den teaterföreställningen vi gjorde tidigare i vår. Var riktigt roligt att se! Haha var lite konstigt att se sig själv spela teater 😀

MINGEL. Efter skolan mötte ja upp min kyckling Sibel för att gå på ett event på Restylane. Nu tänker säkert många på injektionsbehandlingar men det var det inte utan vi fick information om en ny ansiktsprodukt och så fick vi med en Goodiebag hem med lite olika ansiktskrämer från Restylane. Ska bli spännande att testa 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!