VALBORGSTRÄNING NÅGON?

Står på jobbet och känner mig ensam! Haha inga som vill komma och träna idag på Valborgsmässoafton! Konstigt tycker jag!

Själv ska jag direkt till skolan efter jag slutat och repa! Någon mer som har tänkt att ”Valborgsträna”?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jadå, själv har jag haft dansträning och sedan sprungit 🙂

  Angelica 2011-04-30 15:27:08
  Svara
 • Vet inte vad som hände men det blev något fel när jag skulle kommentera hmm nåväl..jag drack en STOOOR kopp grönt te sen ut i solen och kör en powerwalk sen frukost och nu är det mulet, står och steker kalkon och champinjoner i lite marinad som sedan ska ätas med en stor tallrik spenat och syrad surkål för att få balans i tarmarna naturligt probiotika 😉

  Linnea 2011-04-30 15:12:24
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hihi ingen fara 🙂 Härligt med morgonpromenad! Vad gått det där med kalkon och champinjoner lät! Hur går det med din träning och allt?

   Ida Warg 2011-05-01 00:00:37
   Svara
 • Drack en STOOOOR

  Linnea 2011-04-30 15:07:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!