ONYTTIGHETER

Svar på kommentar…

Detta har ingenting med inlägget att göra. Jag vet att du alltid äter en massa nyttig mat osv, aldrig godis. Men jag undrar.. När åt du typ Mc Donalds, chips, godis senast? Alltså riktigt onyttig fet mat? Alltid undrat hihi, puss!

SVAR: Hej! Haha ja du på Mc Donalds har jag inte käkat på 10 år minst! Det är inte för att jag vill vara nyttig utan för att jag tycker att maten där är riktigt skabbig och äcklig! Fy får rysningar av bara tanken och av den vidriga doften! Haha som ni hör så är jag inget stort fan av Mc Donalds alls och jag har faktiskt aldrig gillat maten där!

Chips har jag ingen aning om när jag käkade senast, var väldigt många år sedan! Har aldrig riktigt gillat chips heller faktiskt! När jag var liten berättade en fröken för mig att chips var så hårdsmält att det låg kvar i magen i 4 dagar och ruttnade! Efter det så kunde jag inte äta chips för jag tänkte på det och fick ont i magen 😀 Haha!

Har inte köpt godis själv på några år men tror jag smakat någon godis någon gång. Förra året i slutet av maj på våran dansavslutning käkade jag en lakris! Det var typ 40 grader i våran loge och jag höll på att svimma för jag hade saltbrist efter att ha svettats så mycket och den lilla lakrisen gjorde susen 😀 Å jo just det, efter studioföreställningen för 2 veckor sedan fick vi en inslagen liten lyx chokladbit av Micke för vi var med i hans nummer, den tog jag en tugga på! Det var gott men jag föredrar mycket hellre en portion mat 😀 Jag är helt enkelt en mattjej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!