MÅNDAGSTRÄNING

Ikväll har jag provjobbat på ett, förhoppningsvis, nytt jobb! Sedan har jag tränat tillsammans med Alexander och Jocke på World Class Vasastan! Mycket trevligt!

Idag körde jag kondition på Crosstrainern i 20 min + rehabövningar för hamstring, in- och utåtrotation på rotatorcuff, ländrygg, mage och avslutade hela passet med 4 min i plankan. Litet lätt träningsprogram så här i början av veckan 🙂 Skönt!

Nu blir det sängen... Natti…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Va bra, då kollar jag med farmor senare om det funkar bra för henne också men det antar jag eftersom hon sa att vi kunde bestämma 😉 Ja, det blir som en blandning av bröd och omelett typ, för det är ju baserat på ägg men fröna ger ändå en liiten brödkonsistens hehe.. supergott faktiskt! Man kan säkert ha i lite hackade nötter eller yp torkade aprikoser i små bitar också för att utveckla det lite 🙂 Hehe PUSSS, vi ses imorgon då!! <3

    Vicky kusin 2011-03-01 07:56:32 http://victoriaswellness.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!