FRÅN DEN LJUSA SIDAN…

Har inte riktigt haft tid eller lust till att blogga idag! En sak som är positiv med det hela är att jag kommer vara sjukt stark när jag är klar med min rehab! Styrka styrka styrka blir det nu i några veckor!

En annan sak som är bra är att jag åker till Dubai imorgon! Snacka om bra timing! Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag missar skolan för jag hade ändå inte inte fått vara med och dansa! Nu kan jag göra mina rehabövningar i lugn och ro på beachen i Dubai! 🙂


Dags att packa…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad mysigt med en resa! Hoppas du har det riktigt kul och njut av solen åt oss 😉
  Kommer du blogga när du är bortrest?
  Kram Ida

  Ida L 2011-02-01 15:12:11
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Tack tjejen 🙂 ja det hoppas jag! Datorn är med så bara internet på hotellet funkar så 🙂 kram ida

   idawarg 2011-02-01 16:18:36
   Svara
 • Hur gick det med träningslistan egentligen?

  Julia 2011-02-01 09:06:58
  Svara
 • Krya på dig Ida! Förstår dig precis – skitjobbigt när man inte kan träna som vanligt..adhd typ:) Men ha det superskönt i Dubai o vila upp dig ordentligt! Får man fråga vem som är ditt resesällskap?
  kram carro

  carro 2011-01-31 22:22:33
  Svara
  • Svar på carros kommentar.

   Haha ja det är skitjobbbigt! Myror i benen hela tiden! Tack så mycket! Jag ska dit med min pojkvän 🙂 Kram Ida

   idawarg 2011-02-01 10:04:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!