STUDIOINSPELNING

Wihoo vilken dag.

-KLEINTEKNIK. Började dagen med kleinteknik i skolan. Det är super bra men man blir väldigt yr! Man hänger typ fram över benen i 1 timme och rullar sakta upp och ner och gör plié. Låter inte jobbigt men det är stört jobbigt och man får låååånga baksidor, vilket är bra 🙂

-BALETT. Idag hade 2:orna balett med oss eftersom de inte hade någon pianist! Det var trångt men trevligt! Baletten gick bättre än jag trodde! Har ju skadat min högra axel och kan inte ens lyfta ett glas till munnen, men när jag blev varm gick det bättre! Frågan är bara om det kommer bli värre tills imorgon nu :S Den som lever får se.

-JAZZ. Hade en skön jazzklass idag! Haha eller Val höll på att köra riktigt ordentligt för oss och gav oss verkligen utmaningar men jag kände mig lugn och sansad hela klassen och gjorde mitt bästa 🙂

– TEATER. Börjar få lite struktiur i det hela nu inför föreställningen men det är fortfarande lååångt kvar tills vi fått ihop allt!

– INSPELNING AV NYA SINGELN. Alltså våran nya singel ä verkligen sjukt bra! Pussycat dolls skulle egentligen fått den men nu har vi fått den 🙂 Wii! Spelade in den hemma hos Lilie (gula tjejen i gruppen) i hennes studio! De tjejerna som var i London på möte förra evckan spelade in sina delar då tillsammans med låtskrivaren och idag spelade vi resten av tjejerna in. Jag satte mitt med en gång så det gick fort! Super roligt att spela in i studion i alla fall 🙂 Wiii!

Måste bara visa lite bilder från Lilies fina hus! Ligger ute på landet så det var helt vitt överallt utanför och sedan ha hon inrett så himla fint inuti det lilla söta huset 🙂GPG = Guilty Pleasure Girls

Läs Lilies blogg HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!