GYMTRÄNING EN FREDAGSKVÄLL

Så nu har jag svettats klart på gymmet! Nu förstår jag återigen varför man säger att det är så skönt med träning! Efter en dag/vecka i skolan är inte träning skönt längre utan gör bara ont! Men ett svettigt pass på gymmet när kroppen är hyffsat återhämtad från annan träning är nog något av det skönaste jag vet!

Idag började vi med att mäta min kropps fettprocent ordentligt så min PT Jocke har stenkoll på den! (Berättar mer om det senare), sedan körde jag 20 svettiga minuterCrosstrainern och brände 250 kalorier 😀 Haha! Efter det körde vi baksida ben för att rehaba mitt skadade ben och jag var svettig som en GRIS! Haha!

När det var klart var det dags att träna 6-packet på magen! Nu körde jag och JOcke tillsammans! Körde på bra med olika magövningar och körde faktiskt 1 tävling då vi stod i plankposition och kollade vem som kunde dra upp knät mot armhålan flest gånger  på 1 min! Vem tror ni vann överlägset? Hahaa självklart jag 😀 JOcke var död efter 70 st och jag hann med 92st LÄTT! Okej nu överdriver jag lite till min fördel, glömde säga att Jocke faktiskt varit sjuk 😉

När vi var färdig passade jag på att posa i Jockes keps…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • haha Ja Ida, bara att inse att du faktiskt var grymmare än mig där 😉 Nu blir det att ligga i hårdträning så du kan få lite motstånd 😉 Glöm inte bort att ta nytt rekord i Plankan med!!!

    Jocke 2010-09-24 20:54:54 http://www.joakimbostrom.com
    Svara
    • Svar på Jockes kommentar.

      Hahaha äh du är starkare än mig egentligen! Du hade ju varit sjuk ju! 😀 Nä för i helvete plankan ska jag ta!!! 😀

      idawarg 2010-09-24 20:59:58
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!