BEHÖVER ER FEEDBACK ♥

smile2

question-answer

Jag undrar om kan berätta lite mer vad ditt mål är kring ditt företag, och hur du gör för att vara på väg åt rätt håll. Hur tänker du kring vad du postar på bloggen vs facebook vs instagram vs youtube? =)

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Tar den i ett eget inlägg då jag verkligen vill fråga er. Det är ju för er som jag postar så skulle verkligen uppskatta feedback för att det ska bli så intressant som möjligt. Så här tänker jag…

Bloggen: Här är största fokus träning, kost, hälsa. Kommer skriva om mina träningspass, recept, svara på kommentarer, tipsa om produkter, tävlingar och dela mina åsikter om träning/kost/hälsa. Vad tror ni om det? Något som saknas? Hur många inlägg om dagen tycker ni är lagom?

Appen Wargpower i Mikz: Det här är en samlingsplats för alla mina recept. Så grym tycker jag själv och använder den i stort sett varje dag för att hitta mina recept. Mycket enklare än att leta upp recepten här i bloggen. Skriver även lite dagbok och har fått många önskemål om att fortsätta med min kostdagbok där så ska försöka få igång den igen. Ladda ner appen HÄR!

Instagram: Här handlar allt om fina bilder. Jag älskar att fota och kommer dela lite träning men mest vardagliga bilder med mer ”vanliga” kläder då jag tycker det är både kul och ser att det uppskattas.

Youtube: Det här blir mer min personliga kanal där ni får lära känna mig. Kommer posta minst 3 videos i veckan och köra veckans utmaning varje söndag, posta recept, vloggar, skönthet, mode, svara på kommentarer osv. Gillar ni min youtube? Vad vill ni se mer/mindre av? Hur många videos i veckan orkar ni se? 🙂 Prenumerera HÄR om ni inte redan gör det.

FaceBook: Det här blir en slags samlingskanal + en kanal som till största del kommer vara på eneglska. Fokus kommer vara träning/kost och kommer även posta lite saker som inte kommer upp någon annanstans så följer ni mig inte redan så gör det HÄR!

Så som ni ser har jag många kanaler men de alla är olika. Vilken är er favorit? Skulle verkligen uppskatta om ni vill ge mig feedback ♥ Stor kram till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Din blogg, och youtube och därefter så tycker jag om din ”sida” i mikz!

  Molly Öberg 2015-10-02 23:35:21 http://mollyoberg.for.me
  Svara
 • Instagram, bloggen och YouTube 🙂

  jenny 2015-10-01 19:07:58 http://www.jennytingvall.devote.se
  Svara
 • Älskar dina videos på youtube 😀 du verkar himla härlig och bjuder på dig själv! Fortsätt med det 🙂

  Erica 2015-10-01 18:19:44
  Svara
 • Hej ida och tack för alla tips du ger! har följt dig länge på instagram, började sedan följa dig på mikz, sen hittade jag in på din blogg då jag länge haft problem med min mage och min hy. läste mycket om dina vitaminer och mineraler du åt och gjorde en rejäl beställning på Holistic:) är sååå nöjd även om jag inte ätit det så länge. jag har börjar äta mindre gluten, kolhydrater och mjölk. Min mage börjar kännas mycket bättre. Du inspirerar med mycket recept och god nyttig mat. ska börja äta mer vegetariskt också:) älskar din youtube kanal och hoppas på massa tips och idéer kring maten och träningen. jag vill hitta en jämn nivå som jag kan ha livet ut. Vill må bra och träna kroppen så man får muskler och orkar samt äta bra mat:)

  linnea 2015-10-01 14:06:58
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Hej Linnea och tack snälla för din feedback! <3 Så himla roligt att höra och kul både att du hittat hit och att du fått hjälp av mina tips. Det är bara att kämpa på med magen och inte ge upp. Den kommer bli bra tillslut! Stor kram på dig! <3

   idawarg 2015-10-01 14:16:14
   Svara
 • Jag är dagligen inne på alla dina kanaler! Hjärtat slår lite extra för dina träningsvideos! Du och Alexanra Bring är mina största inspirationskällor när det kommer till gymövningar. Jag tränar varje dag med någon dags vila emellanåt, och då ”förbrukar” man snabbt övningar om man vill köra varierat. När du bara skriver det engelska namnet på övningarna så förstår jag inte riktigt alltid vilken du menar, utan gillar bättre när jag kan se dom! Och då får man också tekniken förklarad för sig. ÄLSKAR DET! Och alla bra recept är så otroligt uppskattat också ska du veta! Bästa Ida! Önskar dig allt gott ?

  Christina 2015-10-01 13:54:35
  Svara
  • Svar på Christinas kommentar.

   Men åh tack finis vad otroligt kul att höra 🙂 <3 Ja jag har börjat skriva allt på svenska och ska försöka antingen visa bild eller länka förklaring till bilden framöver 🙂 Kramis

   idawarg 2015-10-01 14:14:43
   Svara
 • Följer främst din blogg och mikz och älskar båda!! Kollar alltid bloggen på morgonen för man vet att ett peppande inlägg väntar som så man är positiv och motiverad för en ny dag:) och mikz är så enkelt att hitta alla bra recept du gör, gillar blandningen mellan middag, snacks och frukost? keep up the good work??
  kramis?

  Malin 2015-10-01 13:28:27
  Svara
 • Jag älskar att du på din blogg skriver ut dina träningspass. Brukar ofta köra samma upplägg som du och älskar det. Sen tycker jag att Mikz är roligt när du skriver kost- och träningsdagbok. Att få se hur du äter och tränar 🙂

  Helene 2015-10-01 11:00:51
  Svara
 • Hej Ida!
  Skulle du kunna tipsa om några bra övningar för att bli mer explosiv. (Framför allt ben). Gärna som man kan göra hemma utan redskap.

  Sara 2015-10-01 04:03:16
  Svara
 • Bloggen är bäst, började följa dig på mikz i veckan och har tagit mig igenom hela arkivet haha och där är kostdagboken bäst! Det bästa med dig är din avslappnade hälsosamma inställning till mat och träning men du är liksom inte en yoga girl som bara mediterar utan ger grymma träningstips också! Var gärna mer utförlig när du skriver dina styrkepass:) det jag gillar mest med dina youtube-klipp är LÄTT att du är sååå skön och bara babblar på om allt och jag kan lyssna vad du än pratar om, typ att du går in i lyktstolpar och sånt mitt i ett klipp som ska handla om vad du äter en dag haha! Önskar verkligen att du börjar med podcast Ida!!! Det vore det bästa!! Asså fatta hur lätt det skulle gå för dig att spela in, du kan ju bara sätta dig och prata en timme så har du ett klart avsnitt!! Behöver ju inte vara regelbundet 1 nytt avsnitt i veckan utan någon gång ibland typ 20-30 min! Du kan väl tänka på saken snällaaaa??:))

  Madde 2015-09-30 21:59:26
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag behöver verkligen tips, jag har alltid tränat mycket och alltid tyckt om att träna. Just nu tränar jag cirka 5 gånger i veckan och har gjort i ett år nu tror jag. Men grejen är att det har liksom aldrig börjat synas på min kropp, jag har alltid varit smal som jag tror har att göra mycket med bra ämnesomsättning.
  Men just att jag aldrig får synliga resultat är jag väldigt säker handlar om min väldigt dåliga kost hehe. Men jag bestämde mig för att börja äta ordentligt osv och det funkar bra förutom 1 grej: mitt extrema sötsug. Jag har testat allt, druckit massa vatten, äta frukt istället osv men det försvinner inte. Har Hållt på såhär i en månad nu kanske och faller liksom ur ibland och tar en muffins fast jag inte borde för att jag är så otroligt sugen..
  Hur ska jag fixa det?? Många kramar <3

  Gabbi 2015-09-30 21:51:30
  Svara
  • Svar på Gabbis kommentar.

   Hej Gabbi! Jag är ingen expert men jag vill bara säga. Sluta vara så hård mot dig själv. En muffins en gång i veckan är ju ingen fara. Njut av den ordentligt istället. Sen så finns det ju naturliga saker att äta som är sött, tex torkad aprikos, torkade dadlar mm. Sköt om dig /Anna

   Anna 2015-10-03 09:56:49
   Svara
 • Du gör ett fantastiskt jobb 🙂

  http://frifrakt.nu

  Isabelle 2015-09-30 21:45:36 http://frifrakt.nu
  Svara
 • Träningsvideosen på youtube är toppen! Orkar inte riktigt kolla på vanliga videos men just dina pass som du lägger ut är skitbra!? Bloggen läser jag också! Men har inte riktigt tid att läsa fler kanaler än så.

  Elin 2015-09-30 21:04:28
  Svara
 • Jag ÄLSKAR dina recept-videos på youtube. Tycker även om veckans utmaning och är med varje vecka. De 2 vloggarna från gymmet du har gjort var också roliga. På bloggen gillar jag när du postar dina hela träningspass. Du skulle kunna skriva vilka vikter du kör med då också.

  Kajsa 2015-09-30 20:53:07
  Svara
 • Jag älskar såklart din blogg, den läser jag varje dag, gillar att du fokuserar mycket på hälsa och tar upp så mycket av det runt omkring som påverkar träningen. Jag fick nyligen diagnosen IBS och tack vare att ha läst din blogg innan har jag redan samlat på mig en del kunskap och hopp för att det kan bli bättre. Älskar också att du alltid svarar på kommentarer! Men min favorit är faktiskt din youtube. Där följer jag väldigt många och du är en sån skön kontrast till många andra. Du verkar så avslappnad och nere på jorden, humor har du också. Ja, jag blir helt enkelt på bättre humör och mindre stressad efter att ha kollat på någon av dina videos, oavsett vilken typ av video det är. Favoriterna är dina ”vloggar”, när man får ”follow you around”, och när du svarar på frågor eller tar upp ett visst ämne. Kraam

  Linnéa 2015-09-30 19:58:20
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnea och tack snälla för din kommentar vad kul att höra! <3 <3 Ska fortsätta med mina videos. Stor kram på dig! <3

   idawarg 2015-09-30 20:18:07
   Svara
 • Jag älskar alla kanalerna men favoriterna är nog bloggen och Youtube! Din youtube kanal är verkligen en av mina favorit kanel på youtube – SÅ BRA!

  Btw. Jag tycker du borde skriva en bok om träning och hälsa! 😀

  KRAM

  Julia Selbrand 2015-09-30 19:54:54 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Min favorit är bloggen! Älskar att du – till skillnad från de flesta andra bloggare – tar tid att svara på kommentarer och frågor. På alla dina kanaler skulle jag gärna höra lite mer om dina åsikter kring olika ämnen. Vore exempelvis toppen med en youtubevideo om dina tankar kring hälsohets, skönhetsoperationer och liknande. Massa kramar! ❤️

  Mirjam 2015-09-30 16:58:46
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Tack Mirjam för din feedback, uppskattas verkligen 🙂 <3 Superbra tips! Ska få ihop sådana videos så for jag kan 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-30 19:33:48
   Svara
 • Mikz och bloggen! Allt är bra men de två är mina favoriter. Särskilt då du även uppdaterade kostdagboken. Har fått så enormt mkt tips genom den!<3

  Evelina 2015-09-30 13:29:41
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Men åh vad kul att höra! Har börjat med matdagboken lite igen och kommer nog fortsätta fast inte varje dag utan några gånger i veckan 🙂 <3

   idawarg 2015-09-30 19:39:20
   Svara
 • Jag följer dig på alla dina kanaler förutom facebook! Jag tycker verkligen att alla dina kanaler är så br aoch det är väldigt kul att du varierar det du lägger upp så att det inte blir samma på alla kanaler liksom 🙂 Det jag saknar dock är din kostdagbok i Mikz-appen, det var inspirerande att se vad du åt och då var det lätt att få inspiration till att själv testa ny mat 🙂 Kram
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-09-30 12:56:11 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Men å vad kul att höra <3 <3 <3 Många sakna min kostdagbok så har börjat med den igen. Kommer nog inte skriva varje dag men några gånger i veckan 🙂 KRamis

   idawarg 2015-09-30 19:40:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!