För er som följer mig och min kostdagbok i Mikz vet att jag ofta käkar halloumi. Det finns 3 anledningar…
1. Jag gillar att äta vegetariskt.
2. Det går sjukt snabbt och alltid när jag ska laga mat är jag antingen stressad eller skithungrig och vill bara ha mat nuuu.
3. Det är så sjukt gott!
Haha så där har ni svaret! Jag fick även frågan här om dagen på recept på min sjukt enkla sallad. Skiva och stek en halv ekologisk halloumi. Skiva upp 200g kokta rödbetor och servera med en grön sallad på tex, grönkål, babyspenat och ruccola och häll ekologisk olivolja över härligheten. Nyttigt, enkelt och sjukt gott!
// English: Here is a rely good, healthy and so simple recipe on a vegetarian lunch/dinner. Slice and fry the 1/2 organic halloumi. Serve with 200g boiled beet roots, a green salad with kale, spinach and arugula and pour over organic olive oil. Yummie!
Kommentera