Jag har hittat min nya favoriträtt, kyckling, halloumi och linsbiffar med spenat och tranbärssallad. MUMS säger jag bara! Lätt, nyttigt och proteinrikt!
Englsih: I found my new favorite dinner chicken, halloumi and lentil patties. YUMMIE! Easy, healthy and protein rich, you just have to try them!
–
Ingredienser 15 biffar: // Ingredients 15 patties:
600g ekologisk kycklingfärs // 600g organic chicken mince
1 dl ekologiska röda linser (torra) // 1 dl red lentils
150g ekologisk halloumi // 150g organic halloumi
curry // curry
havssalt // sea salt
peppar // pepper
Gör så här: Koka linserna enligt anvisningarna. Riv halloumin på grövsta sidan på rivjärnet. Blanda halloumi, kycklingfärs och linser i en bunke och grydda med curry, havssalt och peppar. Forma till biffar och stek i koksolja. Jag serverade mina med babyspenat, mungbönor, tranbär och lime . SÅ god kombination!
Proceed like follow: Boil the lentils. Grate the halloumi. Put the chicken mince, halloumi and lentils in a bowl and blend together with curry, sea salt and pepper. Do patties and fry. I served mine with baby spinach, mung beans, cranberries and lime. Very good combo!