RECEPT PÅ NYTTIG GLASS – MJÖLKFRI, SOCKERFRI, GLUTENFRI

20140728-085241-31961020.jpgNu när det är så galet varmt ute så älskar jag att äta glass till mellanmål. JA ni hörde rätt, glass. Men det är inte vilken glass som helst utan det är en mjölkfri, glutenfri och sockerfri glass fast minst lika god som vanlig glass!

Now when it´s so warm outside I like to eat healthy ice-cream as a snack. Here is one of my favorite recipes.

Ingredienser: 1 fryst banan, 1 tsk kakao, en nypa vaniljpulver. // Ingredients: 1 frozen banana, 1tsb cacao, 1 pinch of vanilla extract.

Gör så här: Lägg allt i en burk och mixa med stavmixer. // Put everything in a jar and mix with a hand blender. If you want more protein, put 1 scoop of protein powder in and mix. Serve with gojiberries and coconut flakes.

Så lätt och så gott! När jag känner för att få en extra proteinrik glass så häller jag ner en skopa Inflamino <–LÄNK eller om man äter mjölk, en skopa Vassleprotein Choklad <– LÄNK. Då kan det behövas en liten skvätt valfri mjölk till men häll inte ner för mycket då den kan bli för lös.

Jag toppade min glass med ekologiska Gojibär <–LÄNK och ekologiska kokosflingor <–LÄNK.

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!