ATT ÄTA GLUTENFRITT NÄR MAN RESER

20140703-191442-69282400.jpg20140703-191444-69284093.jpg20140703-191440-69280772.jpgDet är inte alltid lätt att äta gluten och mjölkfritt när man är ute och reser. I USA var det inga problem men i Frankrike, Italien och faktiskt här i Barcelona är det lite knivigare. Det är mycket bröd överallt men det går! Frukostarna har varit det knivigaste målet men det har blivit mycet frukt och nötter. Till lunch och middag har det blivit mestadels tapas och där kan man ju ta in massa smårätter och äta det man vill av varje.

Ovan blev det grönpeppar, grillade räkor och kycklingkebab och igår åt vi en magisk libanesisk buffé.

It´s not always easy to eat gluten free food when you travel. In US there was no problem but in France, Italy and here in Barcelona  its much more difficult. They serve bread everywhere and to find a gluten free breakfast is the hardest and it has become much fruit and nuts. To lunch and dinner e had a lot of tapas which is good since you can choose what you want. 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!